Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 35

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 35. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Santalahdessa tehdään ajojohdintöitä sunnuntai-illasta torstaiaamuun 25.–29.8. klo 22.00–7.00. Töiden vuoksi maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoiltojen kaksi viimeistä raitiovuoroa on peruttu Santalahden ja Pyynikintorin välillä kumpaankin suuntaan. Vaunut liikennöivät normaalisti keskustan suunnasta Pyynikintorille ja Pyynikintorilta keskustaan.

Keskustassa Sepänkadun alueella tehdään rata-alueen betonikiveysten korjauksia. Työalueita ovat Satakunnankadun ja Sepänkadun sekä Sepänkadun ja Paasikivenkadun liittymät. Töitä tehdään maanantaista torstaihin 26.8.–29.8. klo 23.00–05.00 välisenä aikana. Töistä aiheutuu melua lähialueille.

Hervannan kanjonin ylittävän Koivusenojan sillan alueella tehdään maaluiskan korjaustyötä viikolla 35 maanantain ja tiistain 26.–27.8. välisenä yönä klo 21.00–5.00. Työalue on valtaväylän viereisellä Hallilanraitilla. Työn ajaksi jalankulku- ja pyöräväylä suljetaan ja liikenne ohjataan kiertoreitille Hervannan valtaväylän itäpuolelle. Liikennettä ohjataan maastossa sulkuaidoin ja opastein.

Koivusenojan sillan alueen kiertotie sekä opastaulujen sijainnit.

Hervannassa, Hervannan valtaväylällä, Kalevassa, Taysin alueella sekä Pyynikintorilla tehdään kiveysten korjauksia raitiopysäkeillä. Lisäksi Taysin alueella tehdään päällysrakenteen korjaustöitä. Töitä tehdään pisteittäin raitiotiereitin varrella.

Töitä tehdään sunnuntaista perjantaihin ilta- ja yöaikaan klo 21.00–6.00. Töiden aikana liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla ja jalankulku ja pyöräily ohjataan työalueiden ohi. Bussipysäkit ovat käytössä, mutta pysäkkialueita joudutaan osittain rajaamaan työalueeksi. Raitioliikenteeseen töillä ei ole vaikutusta.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä aiheutuvaa haittaa.