Hatanpään valtatiellä ja Suvantokadulla asfaltointeja – muutoksia liikennejärjestelyihin

Raitiotieallianssin työt etenevät Hatanpään valtatiellä kohti viimeisiä työvaiheita. Alueella tehdään ajoradan päällystyksiä Suvantokadulla sekä pyörätien päällystystöitä Hatanpään valtatien länsipuolella. Töistä aiheutuu alueelle liikennejärjestelyjä. Ajoradan asfaltointityöt Verkatehtaankadun ja linja-autoaseman välillä ovat valmistuneet jo aiemmin.

Suvantokadulla, Aleksanterinkadun ja Tuomiokirkonkadun välillä, aloitetaan ajoradan asfalttipohjien teko tiistaina 27.7. ja asfaltointitöitä tehdään keskiviikkona sekä torstaina 27.-28.7. myös ilta-aikaan. Suvantokadun päällystystöitä jatketaan vielä maanantaina 2.8. Töiden vuoksi Suvantokadun ylittävä suojatie on suljettuna perjantaihin asti, jolloin Suvantokadun ylitys tapahtuu Tuomiokirkonkadun tuntumasta. Kulku on auki viikonlopun ajan, mutta sulkeutuu vielä maanantain töiden ajaksi.

Torstaina 29.7. pyörätietä päällystetään Hatanpään valtatien länsipuolella, Hämeenkadun ja Verkatehtaankadun välillä. Töistä saattaa aiheutua muutoksia jalankulkureitteihin.

Hatanpään valtatien länsipuolella, Suvantokadun ja Vuolteenkadun välillä, tehdään pyörätien päällystystöitä torstain ja perjantain 29.–30.7. välisenä yönä klo 21.00–6.00. Työt aloitetaan Suvantokadun kohdalta ja töiden aikana Suvantokatu Hatanpään valtatien länsipuolelta suljetaan kaista kerrallaan. Kun työt etenevät Vuolteenkadulle, suljetaan Vuolteenkatu Hatanpään valtatien länsipuolella kokonaan, jotta asfaltti saadaan yhtenäiseksi. Vuolteenkadun ollessa suljettuna, kulkee kiertoreitti linja-autoaseman pihan kautta. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajilla.

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16

 

Päivitetty Suvantokadun työaikaa 28.7. ja 30.7.