Kolme länsiosan raitiotien mahdollistavaa asemakaavaa vireille

Raitiotien suunnittelu lännen suuntaan etenee Tampereella. Kolme raitiotien mahdollistamiseksi laadittavaa asemakaavaa Lielahden alueella on tullut vireille. Raitiotieosuudet ovat suunnitellun Hiedanrannan keskustan kohdalla, Santalahden alueelle suunniteltavan Järvikaupungin kohdalla sekä Niemenrantaan kuuluvan Sellupuiston kohdalla.

Työn tavoitteista ja vaiheista sekä suunnitellusta vuorovaikutuksesta kertovat osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä, ja niistä voi jättää mielipiteitä kaupungin kirjaamoon 17.10.2019 saakka.

Sellupuiston osuudesta nähtävillä on myös valmisteluaineistoa, muun muassa asemakaavaluonnos ja puiston yleissuunnitelma pääosin lähivirkistysalueeksi ajatellusta alueesta Niemenrannan ja tulevan Hiedanrannan alueen välillä.

Kiertokävely ja yleisötilaisuus 9.10.

Lännen suunnan raitiotiekaavojen esittelytilaisuus pidetään keskiviikkona 9.10.2019 klo 18.00 -19.30 Rientolan Pirtillä, os. Federleynkatu 19. Aluksi järjestetään ohjattu kävelykierros klo 17.00 -17.40, lähtöpaikka Sellupuistossa, Federleynkadun varrella.

Tampereen kaupungin tiedote