Liikennejärjestelyjä Lielahdenkadulla ja Kehyskadulla loka-marraskuussa

Raitiotietyöt Niemenrannan ja Lentävänniemen alueella etenevät, ja loka-marraskuun aikana Lielahdenkadulla sekä Kehyskadulla tehdään liikennejärjestelyjä. Lielahdenkadulla liikennettä siirretään kadun pohjoispuolelle lokakuun lopulla, ja Kehyskadun ja Lielahdenkadun kiertoliittymä avataan takaisin käyttöön arviolta marraskuun puolivälissä.

Lielahdenkadun pohjoispuolen katurakennustyöt etenevät, ja liikennettä siirretään kadun pohjoisreunaan Halkoniemenkadun ja Lentävänniemenkadun välillä viikolla 43. Samalla Lielahdenkadun pohjoispuolella otetaan käyttöön uusi jalankulku- ja pyöräväylä. Liikenteen siirron myötä kadun eteläreunalla aloitetaan katurakennustyöt. Töiden edetessä Lielahdenkadulla tehdään ajonlinjamuutoksia, jotka opastetaan maastossa. Nykyiset pysäköintipaikat poistetaan töiden yhteydessä kadun eteläpuolelta. Tampereen kaupunki on tiedottanut pysäköintipaikkojen poistosta verkkosivuillaan. Kaupungin tiedote >>

Kehyskadun ja Lielahdenkadun liittymän työt etenevät marraskuussa siten, että kiertoliittymä avataan takaisin käyttöön arviolta kuun puolivälissä. Jalankulku- ja pyöräväylät kulkevat nykyisillä paikoillaan Lielahdenkadun pohjois- ja eteläpuolella sekä Kehyskadun länsipuolella. Kiertoliittymässä jatketaan avaamisen jälkeen vielä viimeistelytöitä. Lisäksi Kehyskadulla tehdään myöhemmin syksyllä ajolinjamuutoksia, joista tiedotetaan erikseen.

Jalankulun ja pyöräilyn reitit Niemenrannan ja Lentävänniemen alueella viikosta 43 alkaen.