Pirkankadulla, Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla tehdään loppuasfaltointeja kesä-heinäkuussa – raitiotietyöt etenevät kohti valmista

Pirkankadulla, Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla tehdään kesäkuun lopusta alkaen raitiotietöiden valmistumiseen liittyviä loppuasfaltointeja.

Asfaltointeja tehdään ensin Pirkankadulla ja niitä valmistellaan viikolla 26 alkaneilla kansistojen piikkauksilla ja viikolla 27 jyrsimällä nykyisiä asfalttipintoja öisin klo 21.00-6.00 välisenä aikana. Varsinaiset asfaltointityöt tehdään viikolla 29 (13.7. alkaen) pääasiassa yöaikaan. Jyrsintöjen ja varsinkin asfaltointien aikana Pirkankadun liikenteessä on poikkeuksia ja bussiliikennettä joudutaan ohjaamaan kiertoreiteille. Asfaltointitöiden ja liikennejärjestelyjen kesto on 3-5 yötä, riippuen töiden etenemisestä. Mikäli tarvitaan lisäöitä töiden loppuunsaattamiseksi, niistä informoidaan erikseen.  Auto-ja bussiliikennettä siirretään töiden aikana osittain Pirkankadun raitiotieosuuden päälle ja bussipysäkeille tulee muutoksia. Bussiliikenteen muutoksista tiedottaa Tampereen seudun joukkoliikenne  Nysse omissa kanavissaan.

Pirkankadun asfaltointien työalue ja järjestelyt 12.-13.7.
Pirkankadun järjestelyt asfaltointien aikana 13.-14.7.
Pirkankadun järjestelyt 14.-15.7. asfaltointitöiden aikana
Pirkankadun liikennejärjestelyt 15.-16.7. asfaltointitöiden aikana

 

Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla asfaltoinnin valmistelut käynnistyvät viikolla 27, jolloin tehdään kaivojen kansistojen piikkauksia yöaikaan tiistain ja perjantain välisinä öinä 30.6.-3.7. klo 20.00-6.00. Tällöin Itsenäisyydenkadun etelänpuoleinen ajokaista joudutaan sulkemaan töiden ajaksi.

Viikolla 29 ( 13.7. alkaen) tehdään nykyisten asfalttipintojen jyrsintää yötöinä keskiviikosta perjantaihin 15.-17.7. klo 20.00-6.00 välisenä aikana. Viikolla 31 eli heinäkuun lopulla tehdään asfaltointia Rautatienkadulla, Rautatienkadun/ Hämeenkadun/ Itsenäisyydenkadun liittymäalueella sekä Itsenäisyydenkadulla osuuksilla Rautatienkatu-Murtokatu ja Yliopistonkatu-Sammonaukio. Lisäksi päällystetään liittymäalueita Yliopistonkadulta sekä Salhojankadulta. Asfaltointia tehdään näissäkin kohteissa yöaikaan, jolloin liikennettä on vähemmän. Auto- ja bussiliikennettä siirretään myös Itsenäisyydenkadulla osittain raitiotielinjan päälle. Bussiliikenteen muutoksista tiedotetaan lähempänä töiden ajankohtaa Raitiotieallianssin ja Nyssen kanavissa.

Itsenäisyydenkadun liikennejärjestelyt 15.-17.7.

Päivitetty linkki Nyssen poikkeusinfoon 1.7. 

Päivitetty Pirkankadun asfaltointitöiden liikennejärjestelykuva ja infoa asiasta 8.7.

Päivitetty kuva Itsenäisyydenkadun liikennejärjestelyt 13.7.