Pirkankadulle liikennekatko yöaikaan raitiotietöistä

Raitiotieallianssi tekee Pirkankadulla, pääkirjasto Metson edustalla, ratalaatan valua keskiviikon ja torstain välisenä yönä 29.-30.8. klo 22.00-6.00. Töiden vuoksi joudutaan sulkemaan Pirkankadun alkupään sekä Mustanlahdenkadun välinen osuus.

Tänä aikana kiertotie kulkee kirjasto Metson takaa Puutarhakatua pitkin ja sieltä on pääsy takaisin Pirkankadulle Kortelahdenkadun kautta. Töiden aikana liikennettä ohjataan alueella liikenteenohjaajien toimesta. Alueen kiinteistöihin pääsy varmistetaan katkon aikana. Metson edustan bussipysäkki on pois käytöstä ja bussit jatkavat Puutarhakadulta suoraan Kortelahdenkadulle, josta reitti jatkuu Pirkankadulle. Normaalireitille palataan torstaiaamuna, 30.8.2018 klo 06. Liikenne Pirkankatua itään toimii normaalisti.

Myös torstain ja perjantain välisenä yönä 30.-31.8. töitä tehdään yöllä samoissa kohdin, mutta ne eivät vaikuta liikenteeseen.

Töistä voi aiheutua melua lähiympäristöön. Töitä tehdään yöllä, jotta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuuden takia.

 

Tampereen seudun joukkoliikenteen tiedote