Raitiotieallianssin yötöitä viikoilla 9 ja 10

Raitiotieallianssin yötöitä jatketaan viikolla 9 ja 10. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sammonkadun ja Rieväkadun liittymäalueella tehdään ajojohtimien asennuksia tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 3.-5.3. klo 21.00-7.00.

Hatanpään valtatiellä tehdään kaapelireittien rakentamista yötöinä  torstain ja perjantain välisenä yönä 5.-6.3.  Töitä tehdään Pyynikin Brewhousen edustalla. Työaika on klo 22.00-6.00. Jalankulku ja pyöräily ohjataan työn aikana kulkemaan Hatanpään valtatiellä Hämeenkatu–Verkatehtaankatu-välillä ainoastaan kadun itäpuolta pitkin. Työstä aiheutuu työkoneen ääniä, mutta ei suurempaa melua. Lähikiinteistöille tiedotetaan asiasta erikseen.

Kevyt liikenne ohjataan työn aikana kulkemaan Hatanpään valtatiellä Hämeenkatu – Verkatehtaankatu välillä ainoastaan kadun itäpuolta pitkin.

Sammonkadulla, Sammonaukiolla ja Itsenäisyydekadulla tehdään sähköratapylväiden varustelua keskiviikon ja torstain välisenä yönä 26.-27.2. klo 21.00-7.00. Töistä voi aiheutua hetkittäin pieniä kulkumuutoksia jalkakäytävällä ja ajoratamuutoksia autoliikenteelle, mutta kulkuyhteydet säilyvät töiden aikana. Tarkemmat työalueet ovat Sammonkadun ja Rieväkadun liittymäalue sekä Itsenäisyydenkadulla Yliopistonkadun liittymä ja Kalevan puistotien ja Sammonaukion liittymä.

Hervannan valtaväylän varrella tehdään viikoilla 10 – 12 ajojohtimien säätöä Hallilan ja Turtolan välisellä rataosuudella. Työt tehdään öisin  sunnuntaista torstaihin klo 21.00 – 7.00.

Hervannassa tehdään viikolla 10 ajojohtimien viimeistelyä yötöinä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 1.-2.3. työskennellään Hermiankadulla kiskoilla liikkuvasta kalustosta. Maanantain ja tiistain välisenä yönä 2.-3.3. työalue on Insinöörinkadulla Teekkarinkadun ja Lindforsinkadun välillä. Tällöin työskennellään osittain ajokaistojen alueella, mutta auto-ja bussiliikenne pääsevät työkoneiden ohi. Työskentelyajat ovat klo 21.00-7.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty Kalevan ja Itsenäisyydenkadun yötöitä 24.2.

Päivitetty Hervannan yötyöt 28.2.

Päivitetty Sammonkadun ja Rieväkadun työt 4.3.

Päivitetty Hatanpään valtatien työt 4.3.