Raitiotieallianssin yötöitä viikolla 26

Raitiotieallianssin yötöitä jatketaan viikolla 26. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöllä myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadun itäpäässä Tuomiokirkonkatu-Aleksanterinkatu-välin pohjoispuolella tehdään maanantain ja perjantain välisinä öinä 24.-28.6.klo 20.00-6.00 rakennekerroksia ja massanvaihtoa. Työt tehdään liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella

Hämeenkadun länsipäässä, Sokoksen korttelin etelä ja pohjoislaidoilla tehdäään kaapeliputkitustöitä ja jalkakäytävän kiveyksen irroitusta keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 26.-28.6. klo 20.00-6.00. Töistä aiheutuu
pieniä muutoksia jalankulkuun.

Pirkankadulla Mariankadun risteyksessä tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 27.-28.6. klo 2.00-6.00 kiintoraidelaatan töitä. Pyynikintorin liittymässä Heinätorin kohdalla yötöitä 26.-27.6.

Teiskontiellä Ilmarinkadun risteyksessä tehdään yötyönä liikennejärjestelyjä maanantain ja tiistain välisenä yönä 24.-25.6. klo 22 – 06.

Sammonkadun eteläpuolen ajokaistaa asfaltoidaan viikolla 26 (24.-27.6.) maanantaista torstaihin öisin klo 22.00-6.00. Asfaltointitöiden aikana liikennettä voidaan joutua ajoittain hetkeksi pysäyttämään.
Kadunvarsipysäköinti on poissa käytöstä aina kulloinkin asfaltoitavalta osuudelta. Asfaltointitöiden aikana kaista on aina osittain pois käytöstä ja liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä kummassakin päässä työmaata. Töiden kesto on jokaisena yönä vähintään viisi tuntia. Yöaikaan liikennöivät bussit ohjataan kiertoreiteille, joista tiedottaa Tampereen seudun joukkoliikenne.

  • Maanantain ja tiistain välinen yö 24.-25.6: Liikenne on poikki Sammonkadulla välillä Sammonaukio-Tursonkatu. Yliajoliikenne Kaalamonaukion ja Kaupinkadun kohdalla on estetty. Tarvittaessa ohjataan liikenne aamuyöllä välillä Kaalamonaukio-Tursonkatu vain kaupunkiin päin menevää kaistaa pitkin liikenteenohjaajien avulla.
  • Tiistain ja keskiviikon välinen yö 25.-26.6:Liikenne poikki Sammonkadulla Prisman suuntaan välillä Kaupinkatu-Sarvijaakonkatu. Yliajoliikenne Tursonkadun kohdalla on estetty. Liikenne ohjataan välillä Kaupinkatu-Sarvijaakonkatu kiertotietä Sammonkatu-> Kaupinkatu -> Väinämöisenkatu -> Lemminkäisenkatu -> Sammonkatu. Kiertotien lisäksi liikenteenohjaajat molemmissa päissä.
  • Keskiviikon ja torstain välinen yö 26.-27.6: Liikenne on poikki Sammonkadulla Prisman suuntaan välillä Tursonkatu-Rieväkatu. Yliajoliikenne Lemminkäisenkadun kohdalla on estetty. Liikenne ohjataan välillä Tursonkatu-Rieväkatu kiertotietä: Sammonkatu -> Tursonkatu -> Takojankatu -> Sarvijaakonkatu -> Rieväkatu -> Sammonkatu. Kiertotien lisäksi on liikenteenohjaajat molemmissa päissä.

Hervannassa asfaltoidaan Opiskelijankadun ja Insinöörinkadun välisessä kiertoliittymässä ke-to välisenä yönä 26.-27.6. klo 3.00-7.00 ja to-pe välisenä yönä 27.-28.6. klo 22.00-5.00

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400

 

Päivitetty 20.6. Teiskontien liikennejärjestelyillä

Päivitetty 24.6. Hervannan asfaltointityöt

Päivitetty 25.6. Hämeenkadun länsipään työt 

Päivitetty Pyynikintorin liittymän yötyöt 26.6.