Raitiotieallianssin yötöitä viikolla 31

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 31. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöllä myös turvallisuuden takia.

Pirkankadulla, Pyynikintorin bussipysäkkien kohdalla, tehdään asfaltointitöitä molemmilla kaistoilla torstain ja perjantain välisenä yönä 1.-2.8. alkaen klo 22. Töiden kesto on arviolta 4 tuntia. Ajoneuvoliikenteen kaistat ovat vuorotellen suljettuna, mutta käytössä on aina yksi kaista. Pyynikintorin läntinen liittymä suljetaan töiden ajaksi. Pohjoispuolen töiden ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan liikenteenohjaajien avulla eteläpuolelle Sepänkadun ja Pyynikintorin itäisen liittymän välillä. Liikennejärjestelyt toteutetaan samalla tavalla siirryttäessä työskentelemään eteläpuolelle. Pysäkeillä on opastaja kertomassa ihmisille, kun on tarve siirtyä bussipysäkille toiselle puolelle katua. Pyöräilyn ja jalankulun reitit pysyvät tämän hetken tilanteen mukaisina.

Hämeenpuiston itäisellä ajoradalla tehdään asfaltointitöitä keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 31.7.-2.8. klo 0.15-4.45 välisenä aikana. Työt aiheuttavat liikennekatkon välille Hallituskatu-Hämeenkatu.

Hämeenkadun länsipäässä, Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun välillä, asennetaan yhteiskäyttöpylväitä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 31.7.-1.8. Työt aiheuttavat alueella liikennekatkoja.

Hämeenkadun itäpäässä, Aleksanterinkadun ja Tuomiokirkonkadun välillä tehdään yhteiskäyttöpylväiden asennuksia yötöinä torstain ja perjantain välisenä yönä 1.-2.8.

Aleksanterinkadun ja Hämeenkadun risteyksessä tehdään kivipohjia maanantaiaamuna klo 5 alkaen.

Rieväkadulle, Hakametsän pysäkin kohdalle, tuodaan kiskoja perjantaina 2.8. aamuyöstä klo 4-7.

Pehkusuonkadulla, Hervannan valtaväylän ja Havumetsänkadun välillä, tehdään jyrsintä- ja asfaltointitöitä tiistaina 30.7. klo 4-21.30 välisenä aikana. Töitä tehdään kaista kerrallaan ja paikalla on liikenteenohjaajat opastamassa liikennettä.

Insinöörinkadun eteläpäässä tehdään valutöitä keskiviikkona 31.7. klo 4 eteenpäin. Työt kestävät arviolta 10 tuntia.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty 29.7. Pehkusuonkadun yötöillä 

Päivitetty 31.7. Pirkankadun yötöillä