Raitiotieallianssin yötyöt viikoilla 31-32

Raitiotieallianssi tekee raitiotien rakentamiseen liittyviä yötöitä useissa kohteissa viikoilla 31-32

Hämeenkadun länsipäässä valetaan kiintoraidelaattoja maanantain ja tiistain välisenä yönä 31.7. kello 2.00-7.00 Keskustorin läheisyydessä.

Hämeenkadun ylittävä Aleksanterinkadun autoliikenne siirretään keskiviikkoaamuna 1.8. klo 4 alkaen ylittämään Hämeenkatu ratalaatan päältä ajaen. Samalla risteyksessä sijaitseva suojatie siirretään Aleksanterinkadun itäpuolelle.

Pirkankadulla valetaan kiintoraidelaattoja keskiviikon ja torstain välisenä yönä 2.8 klo 1.00-5.00.

Pirkankadulla tehdään yötöitä myös 6.-7.8. klo 3 alkaen.

Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä tehdään maatöitä ja asfaltointeja sekä  arkisin yötöinä viikolla 31. Itsenäisyydenkadulla tehdään myös päällysrakennetöitä yötyönä 2.-3.8. klo 3 alkaen.

Sammonaukiolla muutetaan liikennejärjestelyjä yötöinä ma-ti-yönä 6.-7.8. ja sen jälkeen ristyksessä tehdään viikolla 32 yötöitä.  Sammonaukiolla tehdään pääsääntöisesti yötöinä radan pohjatöitä ja raideasennuksia myös jatkossa arviolta lokakuun alkupuolelle saakka.

Rautatienkadulla tehdään yövuoroa maanantaista perjantaihin viikoilla 31-32 ja työt ajoittuvat klo 16.00-6.00. Töitä tehdään Hämeenkadun ja Kyttälänkadun välillä. Työvaihetta ei voida toteuttaa kokonaisuudessaan päivisin, jotta liikkeisiin säilyy esteetön kulku liikkeiden aukioloaikoina. Rautatienkadulla välillä Kyttälänkatu-Itsenäisyydenkatu autoliikenne siirretään Posteljooninpuiston reunaan öisin viikoilla 31-32 joka yö klo 22.30-5.30.

Itsenäisyydenkatu suljetaan kokonaan liikenteeltä muutamina öinä viikoilla 31 ja 32. Töiden aikana katu on suljettu aidoin ja paikalla on myös liikenteenohjaajia.

Raitiotieallianssi jatkaa valtatie 9:n (Tampere–Jyväskylä) ylittävän raitiotiesillan eli ns. Vackerin alikulkusillan töitä purkamalla sillan valumuotteja viikoilla 31 ja 32. Muotit puretaan osittain yötöinä viikolla 31 siten, että töitä tehdään klo 22 -06.

Hervannassa  tehdään perjantaina 3.8. klo 4.00 alkaen liikennejärjestelyjä ja päällystepohjia Teekkarinkadun ja Insinöörinkadun liittymässä.

Viikolla 32 tehdään asfaltointeja yötöinä klo 18 alkaen seuraavilla kaduilla:

6.8.

Itsenäisyydenkadun jalankulku-ja pyöräilyväylä välillä Salhojankatu – Kalevan puistotie
Hämeenkadun pohjoisreuna välillä Rautatienkatu-Tuomiokirkonkatu
Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteysalue

7.8.

Sammonkadulla jalankulku- ja pyöräilyväylä K-Marketin kohdalla, Kaupinkadun risteyksen itäpuolella
Sammonkadun ja Lemminkäisenkadun risteys
Itsenäisyydenkadun pyöräily-ja jalankulkuväylä välillä Murtokatu – Kyttälänkatu
Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteysalue

 

 

Päivitetty Sammonaukion yötöitä 31.7.

Päivitetty Hervannan yötöitä 1.8. 

Päivitetty 1.8.asfaltointityöt 6. ja 7.8. ja Itsenäisyydenkadun ja Pirkankadun päällysrakennetyöt.