Raitiotieallianssin yötyöt viikoilla 33-34

Raitiotieallianssi jatkaa raitiotien rakentamiseen liittyviä yötöitä edelleen viikoilla 33 ja 34. Töitä tehdään yöaikaan, jotta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuuden takia.

Pirkankadulla tehdään viikolla 33 yötöitä maanantain ja tiistain sekä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 13.-15.8. Mustalahdenkadun kohdalle tuodaan kiskoja maanantain ja tiistain
välisenä yönä klo 0.00 alkaen. Kortelahdenkadun ja Mariankadun välillä tehdään töitä tiistain jakeskiviikon välisenä yönä klo 1.00 alkaen.

Hämeenkadun itäpäässä tehdään liikennejärjestelyjä yötöinä viikon 33 alkupuolella. Keskustorin suuntaiset pysäkit Rautatieasema A/B (0505/0575) siirretään Stockmannin edustalle. Aseman suuntaiset pysäkit Rautatieasema C/D (0504/0508) siirtyvät Tuomiokirkonkadun kohdalle. Hämeenkadun ylittävä suojatie siirtyy lähemmäs Rautatienkatua ja jalkakäytävistä saadaan nykyistä leveämmät. Bussien ajolinjoihin tulee pieniä muutoksia ja kaistajärjestelyjä. Järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä 13.-14.8. yönä tehdään yötöitä Pellavatehtaankadulla ja Hämeenkatu 10:n kohdalla klo 22-07. Cyber Shopin kohdalla kaivetaan vesijohtoa, jonka vuoksi jalankulkuväylä katkeaa kokonaan Hämeenkadun pohjoispuolella ja kiertotie on Hämeenkadun eteläpuolelta. Cyber Shopiin kulku estyy, mutta liike on suljettuna ko. aikana. Fat Ladyyn ja Jerun Piilopaikkaan kulku säilyy töiden aikana. Töiden vuoksi on vesikatkoja Pellavatehtaankadulla klo 3.00 – 6.00 ja Hämeenkatu 10:n osalta klo 5.00 -7.00, jolloin alueen ravintolat ovat suljettuna.

Sammonaukiolla tehdään aiemmin ilmoitetusta poiketen toistaiseksi päivätöitä, muuoksista tiedotetaan erikseen.

Rautatienkadulla jatketaan katutöitä yötöinä edelleen viikoilla 33-34. Töitä tehdään arkisin noin klo 18-06. Töitä tehdään Hämeenkadun ja Kyttälänkadun välillä. Työvaihetta ei voida toteuttaa kokonaisuudessaan päivisin, jotta liikkeisiin säilyy esteetön kulku liikkeiden aukioloaikoina. Rautatienkadulla välillä Kyttälänkatu-Itsenäisyydenkatu autoliikenne siirretään tarvittaessa Posteljooninpuiston reunaan öisin viikolla 33 yöllä klo 22.30-5.30.

Itsenäisyydenkatu suljetaan kokonaan liikenteeltä muutamina öinä viikolla 33. Töiden aikana katu on suljettu aidoin ja paikalla on myös liikenteenohjaajia. Maanantain ja Tiistain välisenä yönä 13.-14.8.  Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä  etelä-pohjois suunnan liikenne siirtyy länsipuolelle ja ajolinjat risteysalueella muuttuvat. Työstä aiheutuu melua, kun asfalttiin sahataan reitit  kaapeliputkille.

Viikolla 33-34 tehdään asfaltointeja yötöinä seuraavilla kaduilla:

Insinöörinkadulla  Kanjoninkadun ja Orivedenkadun välillä päällystetään torstain ja perjantain välisenä yönä 22.-23. elokuuta. Päällystyksen vuoksi itäinen kaista on suljettu noin klo 21.00-5.00. Liikenne pidetään kaksisuuntaisena läntisellä kaistalla liikenteenohjauksella. Suosittelemme käyttämään kiertoreittiä, jotta katuvälin ruuhkautumiselta vältyttäisiin. Kyseisenä yönä ajetaan suoraan Hervannan valtaväylän kautta linjoilla 3 ja 5. Linja 4Y kääntyy Opiskelijankadulta Hervannan valtatielle. Tarkempi tieto lähempänä ajankohtaa Tampereen joukkoliikenteen sivuilta.

Insinöörinkadulla betonoidaan myös ratalaattaa DUO:n kauppakeskuksen ja Tamppipolun välillä torstaina 23.8. alkaen klo 2.

Tiistaina 21.8. levitetään multaa Teekkarinkatu-Insinöörinkatu-alueella alkaen klo 5

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty 13.8. Yliopistonkadun risteyksen yötyöt

Päivitetty 14.8. Pirkankadun yötyöt

Päivitetty 16.8.Insinöörinkadun yötyöt

Päivitetty 17.8.Insinöörinkadun työt Duo-Tamppipolku-välillä ja Teekkarinkatu-Insinöörinkatu-alueella