Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 12

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 12. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sellupuistossa ja Hiedanrannassa jatketaan raitiotien sähkörata-asennuksia kevään ajan sunnuntaista torstaihin klo 21.00-7.00.

Kalevassa, Sammonkadun ja Rieväkadun liittymäalueella, tehdään ajojondinten säätöjä sunnuntaista torstaihin 17.-21.3. klo 23.00-6.00.

Näsisaaressa valetaan Eteläisen Hiedansillan kantta keskiviikkona 20.3. klo 4.00 alkaen koko päivän ja illan ajan. Höyrytystyötä aloitetaan tarpeen mukaan jo klo 00.00 alkaen.

Työt tehdään pääosin raiteiden päällä liikkuvan työkoneen nostokorista. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarvittaessa työkoneen ohi. Raitiotieradalla tehdään myös lumitöitä aina sään vaatiessa.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.