Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 15

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 15. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia. 

Hatanpään valtatiellä tehdään ajojohdintöitä keskiviikon ja torstain 14.-15.4. välisenä yönä klo 21.00-7.00. Työtä tehdään nostokorista, jolla liikutaan ajoittain kiinteistöjen läheisyydessä. Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin ja töissä käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.

Sepänkadulla tehdään Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella sunnuntaista lauantaihin 11.-17.4. klo 20.00-7.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan sitten kun vanha silta puretaan ja uusi silta rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa porapaalutusta ja pontitustöitä, koska suojakatoksen ja uuden sillan perustuksia sekä tukiseiniä tehdään radan pinnan alapuolelle. Paalutus- ja pontitustöistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Paasikiventiellä (VT12) Vaitinaron liittymän läheisyydessä siirretään helistinportaali yötöinä maanantain ja tiistain 12.-13.4. välisenä yönä klo 20.00-6.00. Helistinportaalin siirto liittyy Santalahden ylikulkukäytävän rakentamisen liikennejärjestelyihin.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16

 

Päivitetty 13.4.: Hatanpään vt:n ajojohdintöitä ke-to -yönä