Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 19

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 19. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Raitiotieallianssi tekee Tampereen Ratikan sähköratarakenteiden muutostöitä keskusta-alueella 5.3.–28.5. Töitä tehdään Hämeenkadulla, Pirkankadulla sekä Hatanpään valtatien raitiotieosuudella pääsääntöisesti arkiöisin (su-pe) raitioliikenteen normaalin liikennetauon aikana klo 23.00–5.00. Työt on järjestelty niin, että ne haittaavat raitioliikennettä mahdollisimman vähän. Lisätietoa >>

Sepänkadulla ja Pirkankadulla tehdään ratajohtotöitä arkiöisin (su-pe) klo 22.00–7.00.

Pirkankadulla asennetaan raitiotiejärjestelmän kannatinvaijereita kiinteistöön Pirkankatu 3 maanantain ja torstain 8.–11.5. välisinä öinä klo 23.00–04.00. 

Paasikiventiellä, lännen suunnasta ajettaessa, tehdään poikituksia sekä päällystyksiä torstain ja perjantain 11. – 12.5. välisenä yönä klo 21.00 – 06.00. Työn aikana oikeanpuoleinen ajokaista on suljettu. Rantatiellä tehdään samana yönä kaapelireitin poikitus molempien kaistojen kohdalla. Liikennettä ei katkaista työn ajaksi.

Itsenäisyydenkadun ja Tammelan puistokadun liittymäalueella tehdään hulevesilinjan liitostöitä maanantain ja perjantain 8. – 12.5. välisinä öinä klo 19.00 – 06.00. Jalankulku on töiden aikana ohjattu Tammelan puistokadun länsipuolelle. Idän suunnasta ajettaessa kääntyminen Tammelan puistokadulle on kielletty. Yliopistonkadulta Tammelan puistokadulle ajettaessa on käytössä yksi kaista. Yliopistonkadulta voi normaalisti kääntyä idän suuntaan Itsenäisyydenkadulle.

Muokattu 8.5. Lisätty Itsenäisyydenkadun työt ja Rantatien työt