Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 19

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 19. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hatanpään valtatiellä tehdään viemäritöihin ja ohipumppaukseen liittyviä yötöitä Verkatehtaankadulla koko viikon 4.-8.5. klo 22.00-6.00.

Ohipumppausjärjestelmän purkutöiden vuoksi kulkureittejä poissa käytöstä sekä Verkatehtaankadulla että Pellavatehtaankadulla torstain ja perjantain 7.–8.5. välisenä yönä klo 21.00–5.00 seuraavasti :

– ajoyhteys Hatanpään valtatieltä Verkatehtaankadulle poissa käytöstä.
– ajoyhteys Pellavatehtaankadulle on poissa käytöstä välillä Hämeenkatu – Verkatehtaankatu
– ajoyhteys on pois käytöstä Verkatehtaankatu 6 / Aleksanterinkatu 28 parkkihalliin sekä pysäköintikannelle.

Pelastuslaitokselle järjestetään tarvittaessa kulkureitit kaikille alueille.

Kuvassa merkityt ajoyhteydet pois käytöstä 7.-8.5 yöaikaan
Kuvassa merkityt ajoyhteydet pois käytöstä 7.-8.5 yöaikaan

Pirkankadulla ja Hämeenpuistossa, pääkirjasto Metson edustalla aloitetaan kaivutöitä tiistaina 5.5. klo 5.00

Suvantokadun liittymässä tehdään hulevesilinjan sujutustyö maanantain ja tiistain välisenä yönä 4.-5.5. klo 22.00 -6.00 välisenä aikana.

Hämeenkadulla tehdään kiskojen viimeistelytöitä Stockmannin edustalla ajoradalla keskiviikon ja torstain välisenä yönä 6.-7.5. klo 22.00 -6.30. Työn aikana toinen ajokaista suljetaan ja liikenne ohjataan liikenneohjauslaitteiden avulla toiselle kaistalle. Molemmat kaistat ovat käytössä torstaiaamuna viimeistään klo 6.30.

Raitiotiehen liittyviä liikennevaloja ja muita liikennevaloja puhdistetaan yötyönä, jotka alkavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 3.-4.5. Töitä tehdään öisin klo 21.00-5.00 noin viiden viikon ajan eri alueilla, raitiotiereitin varrella. Puhdistuksia tekevät Tampereen Infra sekä raitiotien Kunnossapitoallianssi.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Pirkankadun työt 4.5. 

Päivitetty Hämeenkadun työt 5.5.

Päivitetty Hatanpään vt:n töitä 6.5.