Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 22

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 22. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Keskustorin alueella (välillä Aleksis Kiven katu – Hämeensilta) tehdään bussipysäkkien reunakivien vaihtotöitä yötöinä sunnuntaista perjantaihin 30.5.-4.6. klo 18.00-6.00 välisenä aikana. Työtä tehdään useammassa työvaiheessa, ja työ aiheuttaa muutoksia Keskustorin alueen bussipysäkkeihin.

Hatanpään valtatiellä ja Hämeenkadulla tehdään ajojohdintöitä sunnuntaista torstaihin 30.5.-3.6. klo 21.00-7.00. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Hämeenkadulla (välillä Hämeenpuisto – Rautatienkatu) sekä Hatanpään valtatien alkupäässä tehdään kansistojen korjaustöitä sekä liikuntasaumojen bitumointia maanantaista perjantaihin 31.5.-4.6. klo 21.00-7.00. Töiden ajan Hämeenkadun toinen kaista on kavennettuna työkohteessa ja liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Hatanpään valtatiellä (Hämeenkadun ja Verkatehtaankadun välillä) korjataan kiskokaivoa maanantain ja torstain 31.5.-3.6. välisenä aikana klo 22.00-6.00.

Hatanpään valtatiellä (Suvantokadun ja linja-autoaseman välillä) tehdään asfalttipohjia sekä asfaltointeja maanantaista perjantaihin 31.5.-4.6. klo 21.00-6.00 välisenä aikana. Hatanpään valtatiellä liikenne etelään välillä Vuolteenkatu-linja-autoasema on katkaistu töiden ajaksi. Ajoneuvot etelään ohjataan Vuolteenkadun kautta. Vuolteenkadun länsi-itä -suuntainen liikenne kiertää linja-autoaseman pihan kautta. Linja-autoaseman edustan joukkoliikennepysäkki siirretään linja-autoaseman pihaan.

Raitiotievarikolla korjataan tasoylikäytävää torstain ja perjantain välisenä yönä 3.-4.6. klo 20.00-6.00.

Insinöörinkadulla (Lindforsinkadun ja Teekkarinkadun välillä) hiotaan kiskohitsejä maanantaista perjantaihin 31.5.-4.6. klo 22.00-6.00 välisenä aikana.

Sepänkadun ja Satakunnankadun liittymässä aloitetaan kaukolämpötyöt, joista aiheutuu liikennejärjestelyjä ja pieniä kaistamuutoksia Satakunnankadulla noin kahden viikon ajaksi. Liikennejärjestelyt ja ajosillat kaukolämpökaivannon yli tehdään maanantain ja tiistain välisenä yönä 31.5.-1.6. Yötöiden aikana kaista lännen suuntaan on suljettu eli Satakunnankatu on risteysalueella yksikaistainen. Liikennettä ohjataan liikentenohjaajien avulla. Ajosillat ovat työalueen kohdalla noin kaksi viikkoa, ja ne puretaan pois kaukolämpötöiden valmistuessa liittymäalueella.

Hervannassa Insinöörinkadulla (Duon kauppakeskuksen kohdalla) korjataan kaivojen saattolämmityksiä torstain ja perjantain välisenä yönä 3.-4.6. Osa kaivoista sijaitsee ajoradalla. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla. Töitä jatketaan tarpeen vaatiessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 6.-7.6.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Päivitetty 31.5. Keskustorin alueen työt sekä Hatanpään asfaltointityöt

Palautteet:

Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16