Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 28

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 28. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Keskustassa Pirkankadun, Hämeenpuiston, Hämeenkadun, Hatanpään valtatien ja Rautatienkadun sekä Hervannassa Insinöörinkadun raitiotieosuuksien alueilla tehdään kiskojen betonikaulusten, ajoratojen, bussipysäkkien, jalankulku- ja pyöräväylien kiveysten sekä katukaivojen ympäristöjen korjaustöitä. Lisäksi korjataan bussipysäkkien kiveyksiä Keskustorilla ja Koskipuistossa.

Töitä tehdään viikosta 28 alkaen sunnuntaista perjantaihin ilta- ja yöaikaan klo 21.00–6.00. Töiden aikana liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla ja jalankulku ja pyöräily ohjataan työalueiden ohi. Bussipysäkit ovat käytössä, mutta pysäkkialueita joudutaan osittain rajaamaan työalueeksi. Raitioliikenteeseen töillä ei ole vaikutusta.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.