Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 37 

Raitiotien rakentaminen jatkuu yötöinä myös viikolla 37.  Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadun tulevia kivitöitä valmistellaan yötöinä viikolla 37.  Kivityöt jatkuvat Hämeenkatu 14b-, Keskustori 1-  ja Hämeenkatu 15 -kiinteistöjen seinustalla. Sitä ennen vanhat kiveykset sekä asfaltit poistetaan jalkakäytävältä viikolla 37 yötöinä sunnuntain ja perjantain välisinä öinä (6.9.-11.9.) klo 20.00-6.30.  Työt aloitetaan sunnuntai-iltana 6.9. korttelin eteläpuolelta ja niiden jälkeen siirrytään pohjoispuolelle. Valmistelevien töiden jälkeen aloitetaan varsinaiset kivityöt kiinteistön seinän vieressä ja kivitöitä tehdään päivätöinä.

Hatanpään valtatiellä, Verkatehtaankatu-Hämeenkatu-välillä tehdään ratalaattojen bitumisaumauksia torstain ja perjantain välisenä yönä 10.-11.9. klo 1.15 -4.30. Töiden aikana Hatanpään valtatie on suljettu välillä Verkatehtaankatu-Hämeenkatu. Työ tehdään bussikatkon aikana. Töiden aikana käytössä on kiertoreitti Hämeenkadulle Verkatehtaankatu-Pellavatehtaankatu-Hämeenkatu.

Hämeenkadulla tehdään asfaltointia  torstain ja perjantain välisenä yönä (10.-11.9.) klo 00.15-04.45. Työalueena on Keskustorin bussiterminaalin sisään- ja ulosajoliittymät Hämeenkadulle, jotka on töiden aikana suljettu. Työ tehdään bussikatkon aikana. Taksien ja pienempien pelastusajoneuvojen suositellaan kulkevan Keskustorille Kirkkokadun puolelta

Hämeenkadulla jatketaan raitiotien ajojohtimien asennuksia sunnuntaista torstaihin klo 21.00 -7.00 vielä noin kolmen viikon ajan. Töistä voi aiheutua lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä Hämeenkadun bussi- ja autoliikenteelle.  Ajojohdinten asennus aloitetaan Hämeenpuiston suunnasta ja asennustöitä tehdään noin viikon verran. Sen jälkeen tehdään ajojohtimien säätöä arviolta syyskuun loppuun. Työt tehdään kadun keskiosalla, sekä raiteilla että kiskoilla kulkevalla työkoneella, johon on liitetty nostokori ja ajolangan siirtolaite. Työryhmän perässä ajaa liikenteenohjausvaunu, ja liikennettä ohjataan tarpeen mukaan liikenteenohjaajien toimesta.

Aleksanterinkadulla, Hämeenkadun pohjoispuolella tehdään liikennevalosilmukoiden sahauksia maanantain ja tiistain välisenä yönä 7.-8.9.  klo 22.00-3.00. Töiden ajan kulku Aleksanterinkadulta Hämeenkadulle on suljettu.

Työalue Aleksanterinkadulla 7.-8.9.

Sepänkatu-Paasikivenkatu-alueella tehdään maanantain ja keskiviikon välisinä öinä 7.-9.9. vesihuoltokaivojen mittauksia. Töitä tehdään raitiotien osan 2 suunnittelua varten.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:

Palvelupiste Frenckell

sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi

puhelin: 03 5656 4400

käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B