Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 39

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 39. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Lielahdenkadulla, välillä Lentävänniemenkatu-Halkoniemenkatu, tehdään ajoradan asfaltin jyrsintää keskiviikon ja torstain välisenä yönä 27.-28.9. klo 21.00-6.00. Liikennettä ohjataan työn aikana liikenteenohjaajilla ja opastein.

Hatanpään valtatiellä tehdään sähköradan säätötöitä sunnuntaista torstaihin 24.–28.9. klo 23.00–6.00. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarpeen mukaan työalueen ohi. Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. 

Hervannassa Tohtorinpuiston alueen sepelirataosuudella tehdään sepeliradan tuentaa tukemiskoneella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 24.–25.9. sekä maanantain ja tiistain välisenä yönä 25.–26.9.  klo 23.00–4.00. Tarvittaessa alueella jatketaan öisin perjantaihin 29.9. saakka lisäsepelöintiä ja raiteiden harjausta. Jälkitöistä ei aiheudu liikennejärjestelyjä. Töiden vuoksi Arkkitehdinkadun, Insinöörinkadun ja Tohtorinkadun välisen liittymän liikennevalo-ohjaus on pois toiminnasta perjantaiaamusta 22.9. alkaen. Liikennevalo-ohjaus palautetaan takaisin käyttöön töiden päätyttyä.  Töiden aikana raitioliikenne klo 23 jälkeen pysäkkien Hervannan kampus–Etelä-Hervanta–Hervantajärvi-välillä hoidetaan takseilla. Lisätietoa liikennejärjestelyistä: Nysse.fi. 

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä aiheutuvaa haittaa.

Lisätty Lielahdenkadun työt 25.9.