Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 41

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 41. Hämeenkadun ajojohtimia trimmataan vielä muutaman yön ajan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla jatketaan raitiotien ajojohtimien trimmausta sunnuntaista tiistaihin 4.-6.10. klo 21.00 -7.00. Töistä voi aiheutua lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä Hämeenkadun bussi- ja autoliikenteelle. Työt tehdään kadun keskiosalla, sekä raiteilla että kiskoilla kulkevalla työkoneella, johon on liitetty nostokori ja ajolangan siirtolaite. Työryhmän perässä ajaa liikenteenohjausvaunu, ja liikennettä ohjataan tarpeen mukaan liikenteenohjaajien toimesta.

Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä tehdään kaapelointitöitä ja vaihteiden kääntölaitteiden asennuksia sunnuntaista perjantaihin 4.-9.10. klo 22.00-7.00. Töistä voi aiheutua ajoittain liikennehaittaa ja melua lähiympäristöön.

Aleksanterinkadulla,  Hämeenkadun pohjoispuolella, tehdään asfaltointeja keskiviikkona ja torstaina 7.-8.10. klo 6.00-15.00. Asfaltoitava alue on Aleksanterinkadun länsipuolen jalkakäytävä. Lisäksi tehdään asfalttipohjia.

Aleksanterinkadun ajorata kapenee työn ajaksi. Henkilöautot voidaan päästää ohi, mutta pelastusajoneuvot on ohjattu käyttävään korvaavaa reittiä.

Rieväkadulla sekä Sammonaukiolla tehdään yötöitä viikolla 41 , tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 6.-7.10 klo 21.00-06.00. Ensin Sammonaukiolla muutaman tunnin ajan ja loppuyö työskennellään Rieväkadulla. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä 7.-8.10. työskennellään Rieväkadulla. Alueilla muokataan ja parannetaan kiveyksiä ja asfaltointeja suojateiden ylityskohdilla.

Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien liittymään tuodaan kiskoja jotka asemoidaan paikalleen maanantain ja tiistain välisenä yönä 5.-6.10. noin klo 1.00-6.00 välillä.

Hatanpään valtatiellä putsataan kiskoja Verkatehtaankadun ja Suvantokadun risteyksien välillä keskiviikkon ja torstain välisenä yönä klo 04.00-7.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B