Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 44

Raitiotien rakentamisen yötöitä jatketaan myös viikolla 44. Töitä tehdään öisin turvallisuuden takia ja jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän.

Hervannassa Insinöörinkadulla, Atomipolulla ja Hermiankadulla tehdään ajojohtimen virtaliitosasennuksia sunnuntaista torstaihin 27.-31.10. öisin klo 21.00-7.00. Liikennettä joudutaan pysäyttämään liikenteenohjauksen avustuksella hetkittäin.

Hervannassa ja keskustan alueella tehdään kiskojen urapuhdistusta ja kaivojen huuhtelua maanantain ja keskiviikon välisinä öinä 28.-30.10. klo 1.00 -7.00.

Hämeenkadulla Pellavatehtaankadun kohdalla länteen päin menevä bussiliikenne siirtyy keskiviikkona 30.10.klo 6.00 ratalaatan päälle kadun keskiosalle.  Länteen päin menevä liikenne palautuu taas ennen Hämeensiltaa jälleen kadun eteläosalle ja bussien kääntyminen Hatanpäänvaltatielle säilyy. Itään päin menevän liikenteen kaistat säilyvät lähes nykyisillä ajolinjoillaan.

Hämeenkadun ja Aleksanterinkadun liittymäalueella tehdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä 30.-31.10. klo 22.00-6.00 valaisinpylvään putkiyhteyttä ja asennetaan ilmaisinkaivo.

Sammonkadulla tehdään liikennevalosilmukoiden asentamiseen liittyviä asfaltin sahaustöitä liittymäalueilla keskiviikon ja torstain välisenä yönä 30.-31.10. Työt alkavat jo keskiviikkoiltana ja ne jatkuvat yön yli torstaiaamuun. Iltatyönä tehdään Lemminkäisenkadun ja Joukahaisenkadun liittymät, yöllä tyäöskennellään Sammonkadulla Väinämöisenkujan, Lemminkäisenkadun ja Liisankadun kohdilla.

Raitiotieallianssi tekee raiteen mittaustutkimuksia viikosta 43 alkaen eri kohdissa valmiilla rataosuuksilla sekä päivä -että yöaikaan. Tutkimuksista voi ajoittain olla hidastuksia autoliikenteelle. Mittalaitteen liikkumista turvataan edessä ja takana liikkuvilla saattoautoilla. Hiljaisesta etenemisnopeudesta johtuen muulle autoliikenteelle voi raitiotien ja ajoratojen sekaliikennekaistoilla tulla hidastuksia hetkittäin. Mittauksia tehdään muutaman viikon ajan.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty Sammonkadun yötyöt 29.10. 

Päivitetty Hämeenkadun bussiliikennemuutos 29.10.