Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 44

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 44. Raitiotien osalla 2 aloitetaan rautatiealueella Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, joita tehdään yöaikaan lähiviikkojen ajan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Rautatiealueella Tipotie–Sepänkatu–Nääshalli-välillä tehdään raitiotien rakentamista ja Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, mm. rautatieopastimien siirtoa, viikoilla 44-47, sunnuntain ja perjantain välisinä öinä eli 25.10.-20.11. välisenä aikana. Töihin liittyy myös kaapelien ja opastimien kuljetusta ja muuta työmaaliikennettä työalueella sekä Paasikivenkadulla yöaikaan. Työaika ko. öinä on klo 21.00-7.00

Työt tehdään pääosin rautatiealueelta, mutta opastimia siirrellään Paasikivenkadun varrelle rajattujen varasto-ja työalueiden sekä rautatiealueen välillä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Teiskontien ja Kaupinkadun risteyksessä tehdään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 27.-28.10. klo 22.00- 6.00 liikennevalojen uuden painonappiperustan asennustöitä.
Töitä tehdään yhdellä työryhmällä. Työn ajaksi tehdään pienet liikenteenohjausjärjestelyt. Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin. Kovaäänisimmät työt, kuten asfaltin sahaus tehdään jo päivällä valmiiksi, jotta häiriö pienenee yön aikana.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Teiskontien-Kaupinkadun risteyksen yötyöt 27.10.