Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 8

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 8. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikiventien ja Rantatien liittymäalueella sekä Paasikiventien reuna-alueilla tehdään liikennejärjestelyjä keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 23.-25.2. klo 21.00 -6.00. Torstain ja perjantain välinen yö on varalla, jos liikennejärjestelyjä joudutaan jatkamaan ensimmäisen yön jälkeen. Töiden aikana länteen eli Lielahden suuntaan menevällä ajoradalla on toinen kaista suljettuna.

Itsenäisyydenkadun ja Murtokadun risteyksessä tyhjnennetään jätevesikaivoa torstain ja perjantain välisenä yönä 24.-25.2. klo 1.00 alkaen noin kahden tunnin ajan. Paikalla on imuauto ja kaivinkone, joten risteyksessä kannattaa varautua väistämään työkoneita. Työt tehdään yöaikaan bussikatkon aikana.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16

Päivitetty Itsenäisyydenkadun/Murtokadun työt 21.2. Sepänkadun sillan kaideasennukset jatkuvat arkisin, tieto lauantaitöistä poistettu 25.2.