Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 8

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 8. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Osalla 1 Hervannan valtaväylällä, Vuohenojan kohdalla, tehdään ajojohdinten säätötöitä sunnuntaista torstaihin 18.-22.2. klo 23.00-6.00 välillä. Työt tehdään pääosin raiteiden päällä liikkuvan työkoneen nostokorista. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarvittaessa työkoneen ohi.

Sellupuistossa ja Hiedanrannassa jatketaan raitiotien sähkörata-asennuksia talven ja kevään ajan sunnuntaista torstaihin klo 21.00-7.00. Työt tehdään pääosin raiteiden päällä liikkuvan työkoneen nostokorista. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarvittaessa työkoneen ohi. Raitiotieradalla tehdään myös lumitöitä aina sään vaatiessa.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.