Raitiotien rakentaminen sulkee pääsyn Teiskontien rampilta Kekkosentielle tiistain ja keskiviikon välisenä yönä

Raitiotieallianssi tekee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 23.-24.5. Teiskontien ja Kekkosentien välisellä rampilla raitiotiesillan rakentamiseen liittyviä paalutustöitä. Työt alkavat tiistai-iltana klo 22, josta lähtien ajoneuvoliikenne Teiskontieltä länteen Kekkosentielle on suljettu noin kahdeksan tunnin ajan keskiviikkoaamuun klo 6 saakka. Paalutustyöt aiheuttavat melua ja tärinää.

Teiskontien ja Kekkosentien välisen ajorampin ollessa suljettuna idän suunnasta tuleva, Kekkosentielle pyrkivä liikenne ohjataan Teiskontietä keskustan suuntaan. Kekkosentielle seuraava mahdollinen reitti idän suunnasta ajettaessa on Kalevan puistotieltä. Kun puolestaan ajetaan keskustasta idän suuntaan, on pääsy Kekkosentielle esimerkiksi Tammelan puistokatua pitkin. Keskustasta idän suuntaan ajettaessa on Itsenäisyydenkadun ja Teiskontien risteyksessä kääntyminen vasemmalle pohjoisen suuntaan Kalevan puistotielle kielletty. Liikennejärjestelyt ovat viranomaisten ja Tampereen yliopistollisen sairaalan sekä hälytysajoneuvojen tiedossa.

Työt tehdään ilta-ja yöaikaan, jotta liikenteelle aiheutuu häiriötä mahdollisimman vähän. Työ joudutaan tekemään niin lähellä ajorataa, että liikenne rampilla on keskeytettävä turvallisuussyistä.

 

Reittiopaste pyöräilijöille: