Raitiotiestä johtuvia yötöitä Hämeenkadulla 16.-17.5.

Raitiotieallianssi tekee keskiviikon ja torstain 16.-17.5. välisenä yönä kaukolämpötöitä Hämeenkadulla Kuninkaankadun risteyksessä. Työn ajaksi Hämeenkatu suljetaan väliltä Näsilinnankatu-Aleksis Kiven katu klo 23.00-5.30. Taksien, pelastusajoneuvojen ja huoltoajoneuvojen kiertoreitti työn ajan kulkee reittiä Näsilinnankatu-Hallituskatu-Kirkkokatu-Keskustori.

Töiden vuoksi Keskustorilla on pysäkkimuutoksia. Osa busseista pysähtyy ensi yönä poikkeuksellisilla pysäkeillä Koskipuiston suuntaan ajaessaan. Hämeenkadun länsipää suljetaan raitiotietyömaan vuoksi klo 23, joten bussit ajavat Keskustorin terminaaliin Hallituskadun ja Kirkkokadun kautta.

Poikkeustilanne koskee seuraavia linjoja:Linjat 2, 3, 6, 17 ja 25, pysäkki Keskustori P (0025) sekä linjat 8, 28, 29, 70 ja 71, pysäkki Keskustori R (0041)

Työt pyritään saamaan valmiiksi ennen aamuliikenteen alkamista, noin klo 05.30.

Kadun katkaisun vaatima työalue sijaitsee vain Kuninkaankadun risteysalueella josta ei työn aikana pääse ajamaan läpi. Hätätilanteessa pelastusajoneuvot ja viranomaiset pääsevät ajamaan lännen suunnasta välillä Näsilinnankatu-Kuninkaankatu ja idän suunnasta välillä Aleksis Kiven katu-Kuninkaankatu

 

Tampereen seudun joukkoliikenteen tiedote