Raitiotietöistä muutoksia liikennejärjestelyihin Tammelan puistokadun ja Itsenäisyydenkadun risteyksessä

Itsenäisyydenkadun ja Tammelan puistokadun risteyksessä jatketaan tiistaista 17.10 alkaen kunnallisteknisiä muutostöitä uusilla työvaiheilla, jotka muuttavat risteyksen liikennejärjestelyjä. Viemäri- ja vesijohtolinjoja siirretään pois tulevan radan alta.

Työalue siirtyy Tammelan puistokadun keskelle, ja liikenne kulkee Tammelan puistokadulla työalueen molemmin puolin yhdellä kaistalla molempiin suuntiin. Tammelan puistokadulta risteykseen tultaessa voi samalta kaistalta ajaa suoraan ja kääntyä sekä oikealle että vasemmalle. Yliopistonkadun suunasta risteykseen ajettaessa kääntyminen oikealle Itsenäisyydenkadulle on kielletty. Risteyksen itä-ja länsipuolilla Itsenäisyydenkadulla suoraan ajavat ja oikealle kääntyvät käyttävät samaa kaistaa. Vasemmalle kääntyville on oma kaista.

Töiden aikana risteyksen pohjois- ja länsipuolen suojatie on suljettu, mutta muut suojatiet ovat käytössä.

Liikennejärjestelyjen muutostyöt toteutetaan tiistaina 17.10. klo 18.00 alkaen jolloin risteysalueen liikennevalot ovat poissa käytöstä. Liikennevalot otetaan takaisin käyttöön keskiviikkona 18.10. aamupäivän aikana

Nopeusrajoitus työmaan vaikutusalueella on 30 kilometriä tunnissa. Tammelan puistokadun ja Itsenäisyydenkadun risteyksessä tehdään töitä useassa vaiheessa. Uudet liikennejärjestelyt kestävät 2-3 viikkoa.