Sepänkadulla aloitetaan raitiotien länsiosan ensimmäisten ajojohdinten asennukset

Raitiotieallianssi aloittaa viikosta 33 eli 15.8. alkaen Tampereen raitiotien osan 2 (keskusta-Santalahti-Hiedanranta-Lentävänniemi) ensimmäiset ajojohdinten asennukset Sepänkadulla ja Pirkankadulla. Töistä aiheutuu ajoittain liikennevaikutuksia.  Asennuksia tehdään pääsääntöisesti päiväaikaan. Viikosta 34 eteenpäin asennuksia suoritetaan tarvittaessa myös yöaikaan, yötöistä tiedotetaan Raitiotieallianssin kanavissa sekä erikseen lähikiinteistöihin. Työt kestävät arviolta lokakuun loppuun asti.

Sepänkadulla ja Pirkankadulla asennetaan ajojohtimia ja niiden vaatimia tukirakenteita sekä varusteita kiinteistöjen seiniin kiinnitettyihin seinäkiinnikkeisiin. Lisäksi ajojohtimia ja varusteita asennetaan kaduilla oleviin sähköratapylväisiin. Työt tehdään pääosin raiteiden päällä liikkuvan työkoneen nostokorista. Nostokoreilla liikutaan joissain kohdissa myös kiinteistöjen ikkunoiden lähellä. Asennustyöt voivat ajoittain vaikuttaa muuhun liikenteeseen, kun asennuksissa käytettävää työkonetta liikutetaan ajoradalla. Liikenteenohjaajat opastavat liikennettä tarvittaessa työkoneen ohi.

Sepänkadulla ja Pirkankadulla on yhteensä 20 yhdistettyä sähkörata- ja valaisinpylvästä. Ajojohdinta Sepänkadulle ja Pirkankadulle asennetaan noin 1,5 kilometriä.