Teiskontien raitiotietyöt etenevät – autoliikenne talouskaistoille koko kadulla

Raitiotien rakentaminen Teiskontiellä etenee ja tuo kaistamuutoksia torstaina 7.6., kun idästä länteen kulkeva autoliikenne kadun pohjoispuolella siirtyy käyttämään talouskaistaa Ilmarinkadun liittymän kohdalla. Raitiotietä tehdään Teiskontien keskialueella.

Muutoksen jälkeen koko Teiskontien auto- ja bussiliikenne kulkee talouskaistoilla sekä itään että länteen. Uudet järjestelyt eivät vaikuta jalankulkuun tai pyöräilyyn, ja suojatiet pysyvät ennallaan. Myöskään kadun pohjoispuolen pysäköintiin kaistamuutoksella ei ole vaikutuksia. Kadun eteläpuolen pysäköintimuutoksita tiedotetaan töiden etenemisen mukaan kortteli kerrallaan.

Teiskontiellä siirretään tänä vuonna kadun reunakiviä ja tehdään sähköratapylväiden perustuksia. Lisäksi Ilmarinkadun ja Teiskontien liittymässä toteutetaan muutoksia. Teiskontien valaistus korvataan uudella, joka asennetaan tuleviin ratajohtopylväisiin. Raitiotien vaatimat työt toteutetaan tänä vuonna pääosin kadun keskialueella lukuun ottamatta joitakin talouskaistojen johtosiirtoja. Töiden aikana Teiskontie on liikennöitävissä kahteen suuntaan ja bussiliikenne hoituu normaalisti. Jalankulun ja pyöräilyn käytössä on työn aikana kadun molemmat puolet ja kulku kiinteistöihin varmistetaan.

 

Teiskontien autoliikenne sekä itään että länteen kulkee talouskaistoilla 7.6. alkaen
Teiskontien autoliikenne sekä itään että länteen kulkee talouskaistoilla 7.6. alkaen