Hatanpään valtatiellä tehdään radan pohjatöitä useassa kohdassa – liikennejärjestelyihin muutamia muutoksia

Hatanpään valtatiellä raitiotietyöt etenevät. Radan pohjatöitä tehdään lähiaikoina useassa kohdassa, ja töistä aiheutuu muutamia muutoksia liikennejärjestelyihin.

Hämeenkadun ja Verkatehtaankadun välillä jatketaan ratalaattojen pohjatöitä viikolla 22. Hämeenkadun päässä ensimmäisten ratalaattojen pohjat ovat jo valmiit. Ratalaatan pohjien teko jatkuu kohti Verkatehtaankatua. Ratapohjatyöt tällä kohdalla järjestellään niin, että hotelli Ilveksen liittymän käyttö on töiden aikana koko ajan mahdollista. Hatanpään valtatie 4:n edustalla tehdään jalkakäytävän massanvaihtotöitä torstain ja perjantain välisenä yönä 21.-22.5. klo 21.00-6.00.

Suvantokadun ja Hatanpään valtatien välisen kiertoliittymän liikennejärjestelyjä on muokattu, ja liittymän keskellä aloitetaan ratapohjan rakentaminen viikon 21 lopulla.

Vuolteenkadun ja Hatanpään valtatien välisessä kiertoliittymässä aloitetaan myös ratapohjan teko liittymän keskellä arviolta viikolla 22. Töiden vuoksi liittymän liikennejärjestelyjä ja kiertoliittymän muotoa muokataan viikon 22 aikana. Myös etelän suunnasta Vuolteenkadun kiertoliittymään tulevia ajokaistoja ja ajolinjoja muokataan ratapohjan rakentamiseksi kiertoliittymän keskellä.

Linja-autoaseman edustalla jatkuu sähkönsyöttöaseman rakentaminen maan alle. Hatanpään valtatien itäreunassa tällä kohdalla ovat käynnissä jalkakäytävän maanrakennustyöt.