Hervantaan uusia liikennejärjestelyjä raitiotietöistä

Raitiotieallianssi muuttaa viikolla 40 liikennejärjestelyjä Hervannassa. Muutoksia tulee Insinöörinkadulla Lindforsinkadun ja Teekkarinkadun välille, jonne rakennetaan osuuden viimeisiä ratapohjia. Lisäksi Insinöörinkadun, Arkkitehdinkadun ja Tohtorinkadun liittymäalueella tehdään kaukolämpötöitä, jotka vaikuttavat alueella kulkemiseen.

Insinöörinkadulla muutoksia tonttiliittymiin

Autoliikenne Lindforsinkadun ja Teekkarinkadun välillä siirtyy jo rakennettujen raitiotiekiskojen päälle ns. sekaliikennekaistalle. Jalankulku hoituu vuorotellen Insinöörinkadun molemmin puolin. Liikennöinti osuuden kiinteistöihin ja tonteille ja sekä kulku postiin ja Kelaan hoituu Teekkarinkadun suunnasta. Kauppakeskus Duon pysäköintialueen eteläpuolella sijaitsevan kiinteistön pysäköintihalliin kulku on järjestetty Pietilänkadun kautta.

Insinöörinkadulla uusia liikennejärjestelyjä ja kulkureittejä viikon 40 lopulta alkaen
Insinöörinkadulla uusia liikennejärjestelyjä ja kulkureittejä viikon 40 lopulta alkaen

 

Arkkitehdinkadulla jalankulku- ja pyöräilymuutoksia

Arkkitehdinkadun ja Tohtorinkadun liittymään tulee kaukolämpökaivanto, jonka kaivutyöt alkavat tiistaina 2.10. Töiden vuoksi Arkkitehdinkadun jalankulku- ja pyöräilyväylä kadun eteläpuolella suljetaan välillä Hervannan valtaväylä-Tohtorinkatu/Insinöörinkatu. Tohtorinkadun puolella jalankulku- ja pyöräily ohjataan ajosiltoja pitkin. Jalkakäytävä rajataan ajosillan läntiselle puolelle. Työmaiden vaikutusalueella nopeusrajoitus autoliikenteelle on 30 kilometriä tunnissa.

 

Arkkitehdinkadulla kulkureittimuutoksia viikolta 40 alkaen
Arkkitehdinkadulla kulkureittimuutoksia viikolta 40 alkaen