Hiedanrannassa uusia liikennejärjestelyjä 18.12. alkaen

Näsisaaren täyttötöiden ja raitiotietöiden vuoksi suljettuna ollut Hiedanraitti otetaan takaisin jalankulku- ja pyöräreitiksi 18. joulukuuta alkaen. Autolla Hiedanrantaan ajetaan edelleen Tehdaskartanon kautta. Paasikiventien ja Lielahden kartanon välinen Hiedanraitti lyhentää jalankulun ja pyöräilyn reittiä Lielahden kartanon ja Paasikiventien välillä.

Nykyinen vanhan ratasillan kautta Paasikiventien ylittävä jalankulun ja pyöräilyn reitti poistuu käytöstä tammikuun 2024 aikana, kun Tampereen kaupunki aloittaa sillan purkutyöt. Kaupunki vastaa purkutöiden liikennejärjestelyistä ja tiedottaa niihin liittyvistä liikennejärjestelyistä. Hiedanraitti täydentää Hiedanrannan nykyisiä käytössä olevia jalankulun ja pyöräilyn reittejä. Hiedanraitilla pyöräily ja jalankulku risteää työmaaliikenteen kanssa, joten kulkijoiden on hyvä olla tarkkaavaisia alueella liikkuessaan. Hiedanraitin avauduttua lähimmät linja-autopysäkit Hiedanrantaan saavuttaessa ovat Paasikiventien varressa.

Liikennejärjestelyistä vastaa Hiedanrannan Kehitys Oy ja lisätietoa aiheesta löytyy yhtiön sivuilta >>

Raitiotien rakentamistyöt Hiedanrannassa jatkuvat läpi talven. Lisätietoa alueen liikennejärjestelyistä laajemmin löytyy Raitiotieallianssin sivuilta.

Hiedanrannan jalankulku- ja pyöräyhteyksiin muutoksia 18.12. alkaen. Kartta: Hiedanrannan Kehitys Oy