Kaikki suojatiet käyttöön Rautatienkadun ja Hämeenkadun liittymässä – Hämeenpuistossa pieniä liikennejärjestelyjä talveksi

Rautatienkadun, Hämeenkadun ja Itsenäisyydenkadun liittymässä palautetaan käyttöön kaikki suojatiet perjantaiaamuna 8.11. Rautatienkadun ja Itsenäisyydenkadun liittymässä on tehty kiveystöitä ja niiden sekä asfaltointian valmistuttua kaikki suojatiet liittymässä saadaan käyttöön. Tilanne on raitotien valmistumisen mukainen lopullinen liikennejärjestely.

Hämeenkadun pohjoispuolen jalkakäytävä jatkuu uutena suojatienä risteyksen yli rautatieaseman puolelle. Suojatie yhdistyy Itsenäisyydenkadun ylittävään uuteen suojatiehen joka vie Posteljooninpuistosta rautatieaseman edustalle. Näin Rautatienkadun, Itsenäisyydenkadun ja Hämeenkadun liittymässä on jatkossa uusi suojatiereitti, joka parantaa kulkuyhteyksiä Hämeenkadun itäpäässä ja rautatieaseman alueella.

Rautatienkadun, Itsenäisyydenkadun ja Hämeenkadun liittymässä kaikki suojatiet käyttöön 8.11.

Hämeenpuistossa tehdään viikolla 46 liikennejärjestelyihin pieniä muutoksia talvea varten. Hämeenpuiston suuntainen ajorata ja ajolinjat oikaistaan raitiotien kohdalla. Lisäksi pääkirjasto Metson kulmalla olevaa suojatietä oikaistaan hieman. Pyynikintorin suuntaan kääntyminen Hämeenpuistosta tapahtuu kuten aiemminkin. Työt Hämeenpuiston alueella jatkuvat taas ensi keväänä.