Lentävänniemessä liikennemuutoksia raitiotietöistä

Federleynkadulla on viikolla 23 torstaina 9.6. sekä viikolla 24 torstain ja perjantain välisenä yönä 16.-17.6 liikennejärjestelyjä raitiotieradan kiintoraidelaatan valutöiden vuoksi:

Torstaina 9.6. Niemenkylänkadun ja Federleynkadun risteyksessä on raitiotien kiintoraidelaatan valutöitä. Töiden aikana jalankulku-ja pyöräliikenne kiertää Federleynkadun eteläpuolelta klo 7-17 välisen ajan.

Liikennejärjestelyt Federleynkadulla 9.6.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (12.-13.6.) klo 24–07 tehdään kiintoraidelaatan valua välillä Matilda Niemen katu-Niemenkylänkatu. Tällöin liikennettä ohjataan liikenteenohjaajilla.

Muutos aiemmin tiedotettuun:

Torstaina 16.6. klo 7.00 -17.00 Federleynkadun ja Matilda Niemen kadun välinen risteys on suljettu liikenteeltä raitiotien kiintoraidelaatan valutyön vuoksi. Matilda Niemen kujalle kulku ainoastaan reittiä Lielahdenkatu-Kehyskatu-Federleynkatu. Liikenne Matilda Niemen kujalta ohjataan kääntymään Federleynkatua länteen työmaa-alueen kautta, jonne rajataan yksisuuntainen reitti.

Liikennejärjestelyt torstaina 16.6.klo 7-17

Lentävänniemen muihin kulkureitteihin on tullut seuraavia muutoksia:

Kehyskadun eteläpääty ja itäreuna on suljettu, ja jalankulku ja pyöräily Federleynkadulle kulkee Pikkuniemenkadun kautta.

Halkoniemenkadun itäpuolen autoliikenne on siirretty kulkemaan kadun länsipuolelle.

Pyhällönpuistossa vanha kulkureitti eli Pyhällönpolku on avattu taas käyttöön.

Lentävänniemen ja Niemenrannan liikennejärjestelyt 6.6. alkaen.
Pyhällönpolku on jälleen avattu käyttöön työmaa-alueen poikki.