Rieväkadun ja Sarvijaakonkadun liittymä suljettu yöaikaan asfaltointien vuoksi

Raitiotieallianssi viimeistelee Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun liittymäalueella tehtyjä kadun pintatöitä viikolla 23. Töiden vuoksi tiistaina 7.6. alueella tehdään vanhan asfaltin jyrsintää päiväaikaan. Liikennettä ohjataan tällöin alueella liikenteenohjaajien toimesta.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.-8.6. Rieväkadun ja Sarvijaakonkadun liittymä on asfaltointityön vuoksi kokonaan suljettu autoliikenteeltä klo 23.00 – 5.00. Kulku kiinteistöihin varmistetaan risteyksen ollessa suljettu. Alueen bussipysäkit ovat yöllä saman ajan pois käytöstä, ja bussiliikenne ohjataan kiertoreitille Sammonkatu–Sarvijaakonkatu–Takojankatu. Kiertoreitistä tiedotetaan bussipysäkeillä ja Nyssen kanavissa.

Bussien kiertoreitti yötöiden aikana

Töistä aiheutuu muutoksia myös jalankulkuun, sillä Hakametsän raitiopysäkin eteläpäädyn suojatie on suljettu töiden ajan. Raitioliikenteeseen töillä ei ole vaikutusta.

Raitiotieallianssi on uusinut viime syksynä Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun liittymäalueen liikennevalot ja tänä keväänä on viimeistelty alueen kiveyksiä. Liittymän ajoratojen asfaltoinnin jälkeen tehdään vielä tarvittavat ajoratamaalaukset, jonka jälkeen työt liittymässä ovat valmiit.

Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun risteys on suljettu yöaikaan 7. – 8.6.