Lielahdenkadun ja Lentävänniemenkadun liittymä suljetaan autoliikenteeltä – liikenne ohjataan kiertoreitille

Lielahdenkadulla jatketaan ratalaattapohjien tekoa sekä kiskoasennuksia, ja töiden vuoksi Lielahdenkadun ja Lentävänniemenkadun välinen liittymä suljetaan autoliikenteeltä maanantaina 5.6. Liikenne Lentävänniemenkadulle siirretään kulkemaan kiertotietä pitkin Isoniemenkadun ja Vähäniemenkadun kautta. Lielahdenkadun suuntaiseen liikenteeseen kiertotiellä ei ole vaikutusta. Liikennejärjestelyt tehdään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (4.–5.6.) yötöinä klo 22–07 välisenä aikana. Järjestelyt ovat käytössä arviolta viikon 31 loppuun eli 6.8. saakka.

Lisäksi Lentävänniemen suunnasta Männistönkadulle kääntyminen kielletään töiden ajaksi. Myös Männistönkujalta kielletään kääntyminen Lentävänniemen suuntaan. Järjestely Männistönkujan osalta on lopullisen tilanteen mukainen.

Bussi nro 12 on töiden vuoksi siirretty poikkeusreitille 5.6. alkaen. Linja palautetaan normaalille reitilleen arviolta elokuun alkupuolella. Bussiliikenteen muutoksista tiedottaa tarkemmin Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse.

Kiertoreitti Lentävänniemenkadulle.