Päällystystöitä Rantatiellä ja Lentävänniemessä

Raitiotieallianssi tekee päällystystöitä Lentävänniemessä Halkoniemenkadulla, Lielahdenkadulla ja Kehyskadulla sekä Santalahdessa Rantatiellä. Osa töistä tehdään yöaikaan, jotta muuta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän.

Halkoniemenkadulla asfaltoidaan ajoratoja sekä kävely- ja pyöräteitä keskiviikon ja torstain 29.-30.5. välisenä yönä klo 21.00-05.00 välisenä aikana. Ajoratojen asfaltointien aikana on ajoneuvoreitti suljettu kiinteistöihin Halkoniemenkatu 2 ja 5. Kiinteistöjen edustalla tehtävät työt kestävät arviolta noin neljä tuntia, jonka jälkeen kiinteistöihin pääsee kulkemaan normaalisti liikenteenohjaajien opastuksella.

Kehyskadulla ajoratoihin asfaltoidaan lopullinen pinta-asfaltti torstain ja perjantain 30.-31.5. välisenä yönä klo 18.00 alkaen. Liikennettä ohjataan työalueen ohi liikennemerkein ja liikenteenohjaajien avulla.

Rantatien länsipäässä tehdään ajoradan sekä jalankulku- ja pyöräväylän asfaltointia arviolta viikolla 23. Liikennettä ohjataan työalueen ohi liikennemerkein ja liikenteenohjaajien avulla.

Lielahdenkadulla Halkoniemenkadun liittymässä tehdään jalankulku- ja pyöräväylän asfaltointia 3.-11.6. Työalue on Lielahdenkadun pohjoinen jalankulku- ja pyöräväylä Halkoniemenkadun risteyksestä kohti itää noin 60 m matkalla. Työn ajan jalankulku- ja pyöräliikenne ohjataan Lielahdenkadun eteläiselle jalankulku- ja pyöräväylälle väliaikaisen suojatien ja liikennemerkkien avulla.