Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 22

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 22. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hervannassa Ruskon kehätien alikulun alueella jatketaan sähköradan muutostöitä sunnuntaista torstaihin 26.–30.5. klo 23.00–4.00. Töistä aiheutuu muutoksia Hervannan raitioliikenteeseen Hervantajärven ja Etelä-Hervannan pysäkkien välillä. Liikennejärjestelystä tiedottaa tarkemmin Nysse.

Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun liittymässä vaihdetaan raitiotiekiskoa sunnuntai-illasta perjantaiaamuun 26.-31.5. klo 22.00-6.00.

Halkoniemenkadulla asfaltoidaan ajoratoja sekä kävely- ja pyöräteitä keskiviikon ja torstain 29.-30.5. välisenä yönä klo 21.00-05.00 välisenä aikana. Ajoratojen asfaltointien aikana on ajoneuvoreitti suljettu kiinteistöihin Halkoniemenkatu 2 ja 5. Kiinteistöjen edustalla tehtävät työt kestävät arviolta noin neljä  tuntia, jonka jälkeen kiinteistöihin pääsee kulkemaan normaalisti liikenteenohjaajien opastuksella.

Kehyskadulla ajoratoihin asfaltoidaan lopullinen pinta-asfaltti torstain ja perjantain 30.-31.5. välisenä yönä klo 18.00 alkaen. Liikennettä ohjataan työalueen ohi liikennemerkein ja liikenteenohjaajien avulla.

Niemenrannan ja Lentävänniemen raitiotiekaduilla tehdään ajojohdinten viimeistelyjä sunnuntain ja torstain välisinä öinä klo 22.00-6.00.

Santalahdessa tehdään raitiotien sähkörata-asennuksia liikenteellä olevan raitiotieradan ja Rosenlewin sillan välillä. Töitä tehdään sunnuntaista torstaihin klo 21.00-7.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.