Pirkankadulla ja Hämeenkadulla kulku-ja bussipysäkkimuutoksia raitiotietöistä

Raitiotietyöt Pirkankadulla ja Hämeenkadulla etenevät ja niiden myötä tehdään muutamia liikennemuutoksia viikoilla 34 ja 35

Pirkankadulla Sepänkadun liittymän liikennejärjestelyjä on palautettu ennalleen. Sepänkadulta Pirkankadulle ajettaessa on länteen kääntyville jälleen oma kaista ja Pirkankatua itään kääntyville oma kaista. Pirkankadulla on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan Sepänkadun liittymään saakka. Sepänkadun liittymän länsipuolella Pirkankadulla on jälleen kaksi ajokaistaa länteen päin.

Sepänkadun liittymän länsipuolella Pirkankatu kaksikaistainen

Hämeenkadulla Sokoksen edessä sijaitsevat bussipysäkit Keskustori F (0010) ja G (0011) siirretään maanantaina 26.8. klo 6.00 länteen päin Ravintola Haraldin edustalle Hämeenkatu 23:n kohdalle . Pysäkkisiirron syynä ovat Sokoksen edustan kaapeliputkitukset sekä katupuiden kantavan kasvualustan teko. Pysäkkisiirto kestää 8.9. saakka. Pysäkkejä käyttävät linjat 2, 6, 8, 28, 29, 31, 42, 80, 85 ja 90 Koskipuiston ja rautatieaseman suuntaan ajaessaan. Linjat 70-72, 74, 79 ja 81 päättävät pysäkeille reittinsä ja jatkavat Aleksis Kiven kadun lähtöpysäkeille.

Nyssen tiedote

Pysäkkimuutos 26.8. Hämeenkadulla
Pysäkkimuutos 26.8. Hämeenkadulla

Keskustorilla Hämeenkadun ja Aleksis Kiven kadun liittymässä sijaitsevaa suojatietä on siirretty hieman länteen päin.