Puiden poistoa ja bussipysäkkimuutos Paasikivenkadulla 17.11.

Paasikivenkadun pohjoispuolelta, osuudelta Sepänkatu-Onkiniemenkatu ja siitä edelleen lännen suuntaan, poistetaan puita tiistaista 17.11. alkaen. Lisäksi puita poistetaan venesataman läheisyydestä. Puut poistetaan Sepänkatu–Onkiniemenkatu-ympäristössä raitiotietöiden yhteydessä tehtävien hulevesilinjojen ja Santalahdessa kevyenliikenteen ylikulkusillan rakentamistöiden vuoksi. Puiden kaadon vaatima työalue rajataan ulkopuolisilta. Työt eivät vaikuta jalankulkuun tai pyöräilyyn alueella.

Sepänkadun alueelta poistetaan vajaat kymmenkunta koivua, Santalahdesta koivuja ja mäntyjä. Työt toteuttaa Tampereen Infra ja työt tehdään viikon 47 aikana. Raitiotietöiden valmistuttua alueelle on mahdollista istuttaa uusia puita katutilan salliman tilan mukaan.

Paasikivenkadulla bussipysäkkimuutos 17.11.

Paasikivenkadulla tehdään myös bussipysäkkimuutos tiistaina 17.11. Bussipysäkki Santalahti 1002 lännen suuntaan siirtyy noin 100 metriä länteen päin Paasikiventien ja Rantatien ylittävälle rampille. Muutos on pitkäaikainen.

Viikolla 48 suljetaan myös Rantatiellä bussipysäkki Rantatie 1007 noin puolentoista viikon ajaksi, kun alueelle rakennetaan töiden ajaksi väliaikainen bussipysäkki. Bussipysäkin ollessa suljettuna käytössä on bussipysäkki Venesatama 1009.

Paasikivenkadulla bussipysäkkimuutos 17.11.2020
Bussipysäkkimutoksia Rantatiellä 25.11. Kuva: Nysse

Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen tiedotteet