Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 47

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 47. Raitiotien osalla 2 tehdään rautatiealueella Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, joita tehdään yöaikaan lähiviikkojen ajan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Rautatiealueella Tipotie–Sepänkatu–Nääshalli-välillä tehdään raitiotien rakentamista ja Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä viikon 47 aikana, mm. sähkörataportaalien perustusten poraus-ja asennustöitä. Työaika on klo 21.00-7.00. Työt tehdään pääosin rautatiealueelta, mutta työssä tarvittavia koneita ja tarvikkeita voidaan siirrellä Paasikivenkadun varrelle rajattujen varasto- ja työalueiden sekä rautatiealueen välillä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 14.-15.11. Näsinkallion vierellä nostetaan opastinportaalia, josta voi aiheutua melua lähiympäristöön.

Paasikiventiellä tehdään liikennejärjestelyjä keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 18.-20.11. Töitä tehdään klo 20.00-6.00. Työstä johtuen kaistoja saatetaan sulkea tilapäisesti.

Sepänkadun ja Paasikivenkadun risteyksessä sekä Paasikivenkadun länsipäässä tehdään torstai ja perjantain välisenä yönä 19.-20.11. klo 21.00 -2.00 ajoradoille huomioraitoja ja poistetaan olemassa olevien asfalttimaalauksia. Työt tehdään liikennealueella, jossa liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien ja liikenteenohjauslaitteiden avulla.Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin johtuen työn tekemisestä jyrsintäkalustolla.

Keskustorilla tehdään reunakivien muokkausta torstain ja perjantain välisenä yönä 19.-20.11. klo 4.00-7.00. Töistä voi aiheutua melua lähialueelle.

Hatanpään valtatiellä tehdään asfaltointeja Vuolteenkadun liittymän ympäristössä torstain ja perjantain välisenä yönä 19.-20.11. klo 20.00 – 7.00 välisenä aikana. Töiden aikana Vuolteenkadun liittymän läheisyydessä on ajoittain osa suojateistä pois käytöstä. Kulkureitit on opastettu työalueen kohdalla. Hatanpään valtatie on suljettu töiden ajaksi ajoneuvoliikenteeltä Vuolteenkadun risteyksestä etelän suuntaan, pohjoisen suunta toimii normaalisti. Bussit kiertävät Vuolteenkadun kautta etelään. Linja-autoaseman liittymät ovat normaalisti käytössä. Bussipysäkit linja- autoaseman edestä on siirretty Ratinan kauppakeskuksen edustalle, Suvantokatu-Vuolteenkatu-kortteliin.

Asfaltointien aikaiset liikennejärjestelyt 19.-20.11.

Pirkankadulla poistetaan olemassa olevia ajoradan massamerkintöjä.torstian ja perjantain välisenä yönä 19.-20.11. klo 23.00 -3.00. Työt tehdään liikennealueella, jossa liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien ja liikenteenohjauslaitteiden avulla. Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin johtuen työn tekemisestä jyrsintäkalustolla.

Tekunkatu–Kuntokatu-välillä tehdään ajojohtimen säätötöitä sunnuntaista torstaihin 15.11 – 19.11 neljänä yönä klo 21.00-7.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty 18.11. Sepänkadun ja Paasikivenkadun liittymän työt sekä Pirkankadun yötyöt

Päivitetty 19.11. Hatanpään valtatien ja Keskustorin työt