Raitiotieallianssin yötöitä viikolla 19

Viikolla 19 tehdään raitiotietöitä monessa kohteessa keskustassa. Töitä tehdään yöllä, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös turvallisuuden takia.

Rautatienkadun, Itsenäisyydenkadun ja Hämeenkadun liittymäalueella tehdään liikennejärjestelyjä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 5.-6.5. klo 3.00 alkaen

Koskipuistossa poistetaan maanantain ja tiistain välisenä yönä bussipysäkin katos klo 4.30 alkaen.

Itsenäisyydenkadulla valetaan ratalaattaa Yliopistokadun ja Aaltosenkadun välisellä osuudella, torstain ja perjantain välisenä yönä 9.-10.5. klo 1.30 alkaen klo 5.00 saakka. Liikenne ohjataan työmaan ohi liikenteenohjaajien avulla. .

Hämeenpuistossa on liikennekatko etelä-pohjoissuunnassa maanantain ja tiistain välisenä yönä 6.-7.5. Hämeenpuisto on kaksisuuntainen Hämeenkatu-Puutarhakatu-osuudella jotta kulku kiinteistöihin säilyy. Lisäksi Pirkankadulta Hämeenkadulle on liikennekatko. Muutoksia on myös tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.-8. 5. , jolloin  Hämeenpuisto on jälleen kaksisuuntainen välillä Hämeenkatu-Puutarhakatu. Yötyöt ja liikennekatko jatkuu vielä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 8.-9.5.

 

Hämeenpuistossa liikenteessä poikkeuksia 6.-7.5.
Hämeenpuistossa liikenteessä poikkeuksia 6.-7.5.
Hämeenpuistossa liikennemuutoksia 7.-8.5. yöaikaan
Hämeenpuistossa liikennemuutoksia 7.-8.5. yöaikaan
Hämeenpuistossa liikennemuutoksia 8.-9.5. yöaikaan
Hämeenpuistossa liikennemuutoksia 8.-9.5. yöaikaan

Hämeenkadulla välillä Koskikatu-Pellavatehtaankatu tehdään kaapeliputkituksia keskiviikon ja torstain  8.-9.5 välisenä yönä. Työstä aiheutuu jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin

Hämeenkadun itäpäässä yötöitä 8.-9.5.
Hämeenkadun itäpäässä yötöitä 8.-9.5.

Hämeenkadulla Tuulensuun korttelissa eteläreunalla tehdään kivipohjia sekä Hämeenpuiston kulmassa kaapeliputkituksia viikolla 19 kaikkina öinä klo 22.00–7.00. Työt aloitetaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 24.00.

Hervannan valtaväylän varrella, uusilla Vackerin raitiotiesilloilla, nostellaan sähköratapylväitä silloille torstain ja perjantain välisenä yönä 9.-10.5. klo 22-3.00. Töiden aikana  joudutaan liikennettä vt9:n Turku-Helsinki-osuuden rampilla ja Hervantaan vievällä rampilla pysäyttämään ajoittain hetkeksi

Hämeenkadulla Tuulensuun korttelissa siirretään suojatietä itään päin noin 40 metriä torstain ja perjantain välisenä yönä 9.-10.5. Lisäksi Näsilinnankatu-Kuninkaankatu -välillä on liikennekatko klo 1.30-4.30.  Näsilinnankatua pääsee ajamaan normaalisti pohjoisesta etelään. Osuus avataan liikenteelle heti, kun saadaan työt tehtyä, mutta viimeistään  klo4.30.

Suojatie Tuulensuussa muuttuu 9.-10.5. yöaikaan
Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun välillä liikennekatko 9.-10.5. yöllä klo 1.30-4.30

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hämeenpuiston liikennejärjestelyjä 6.5.

Päivitetty Itsenäisyydenkadun yötöitä 6.5.

Päivitetty Hämeenpuiston yötöitä ja Hämeenkadun itäpään töitä 8.5.

Päivitetty Hervannan valtaväylän raitiotiesiltojen yötyöt ja Tuulensuun suojatien siirto sekä Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun liikennekatko 9.5.