Raitiotieallianssin yötöitä viikolla 23

Viikolla 23 jatketaan raitiotien rakentamisen yötöitä. Töitä tehdään yöaikaan, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Pirkankadulla, Pyynikintorin kohdalla asennetaan kiskoja maanantain ja tiistain välisenä yönä 3.-4.6. klo 2.00-6.00

Hämeenpuistossa mahdollisesti liikennekatko keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Hämeenpuistossa tehdään liikennejärjestelyitä pääkirjasto Metson edustalla torstain ja perjantain välisenä yönä 6.-7.6. klo 20.00-6.00. Bussi-ja taksiliikenne siirretään kulkemaan Hämeenpuistossa valmiin ratalaatan päällä. Liikennettä ohjataan töiden ajan liikenteenohjaajilla.

Hämeenkadulla uusitaan kadun rakennekerroksia ma-pe 3.-6.6. välisinä öinä klo 20.00-6.00 Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun välillä.

Keskustorilla asennetaan kiskoja maanantain ja tiistain välisenä yönä 3.-4.6. klo 2.00-6.00. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien toimesta Keskustorilla.

Itsenäisyydenkadulla, Teiskontiellä, Hervannnan valtaväylällä ja Pirkankadulla tehdään alkukesän aikana yötöinä kaapelien vetoja kaapelikaivantoihin. Töistä voi aiheutua vähäistä ääntä lähialueelle ja vain pientä liikennehaittaa. Tarvittaessa liikennettä pysäytetään hetkellisesti työalueen kohdalla tai ohjataan ohi työmaan.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty 4.6. Hämeenkadun töihin myös to-pe-yö ja Hämeenpuiston liikennekatko

Päivitetty 6.6. Hämeenpuiston yötyöt