Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 12

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 12. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Viikoilla 12–13 (su 19.3. alkaen) yhdistetään raitiotien osien 1 ja 2 ajojohtimia Pyynikintorin päätepysäkin alueella arkiöisin (su-pe) klo 22.00–7.00. Työalueena on Pirkankatu (Mariankadun ja Sepänkadun välinen osuus). Raitiovaunut käyttävät liikennöinnissä klo 23.00 jälkeen poikkeavaa vaihdetta (Mariankadun ja Pyynikintorin päätepysäkin välinen vaihde). Vaihteen jousipalautteinen kieli palautuu aina vaunun ajettua alkuperäiseen asentoon, mistä aiheutuu ääntä. Häiriö on väliaikainen ja päättyy, kun ratajohtotyöt valmistuvat viikolla 13. Töiden vuoksi Pyynikintorilta klo 23.00 jälkeen lähtevien ratikoiden lähtölaituri vaihtuu, sillä liikennesuuntia ei voida vaihtaa päätepysäkin länsipuolella sijaitsevassa vaihteessa. Liikennevaikutuksista tiedottaa tarkemmin Nysse.

Sepänkadulla tehdään ratajohdon muutostöitä sunnuntaista perjantaihin 19.-24.3. klo 22.00-6.00. Töitä tehdään nostokorikalustolla, jolla liikutaan ajoittain myös talojen ikkunoiden takana. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Raitiotieallianssi tekee Tampereen Ratikan sähköratarakenteiden muutostöitä keskusta-alueella 5.3.–28.5. Töitä tehdään Hämeenkadulla, Pirkankadulla sekä Hatanpään valtatien raitiotieosuudella pääsääntöisesti arkiöisin (su-pe) raitioliikenteen normaalin liikennetauon aikana klo 23.00–5.00. Työt on järjestelty niin, että ne haittaavat raitioliikennettä mahdollisimman vähän. Lisätietoa >>

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.