Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 15

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 15. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikiventien ja Rantatien läheisyydessä Pölkkylänniemessä tehdään viikolla 15 tulevan Rosenlewin sillan perustusten porapaalutusta tiistaista torstaihin 12.-14.4. Töitä tehdään klo 7.00 -18.00. Porapaalutuksen kulloinenkin osuus on tehtävä loppuun yhtäjaksoisesti. Mikäli työssä kohdataan ennalta arvaamattomia esteitä tai porapaalutus joudutaan hetkellisesti keskeyttämään, joudutaan työaikaa jatkamaan iltaan ja tarvittaessa yöhön.

Rantatiellä rakennetaan kaapelireittejä rakenteilla olevien talonrakennustyömaiden kohdalla keskiviikkona ja torstaina 13.-14.4. klo 5.00-7.00. Töistä aiheutuu melua lähialueelle. Työ toteutetaan normaalin työajan ulkopuolella Raitiotieallianssin ja talotyömaiden töiden yhteensovittamisen vuoksi.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Päivitetty Rantatien työt 11.4.

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16