Sepänkadulla ja Lielahdenkadulla muutoksia jalankulkuun ja pyöräilyyn

Raitiotien rakentaminen etenee uusilla työvaiheilla Pyynikintorin ja Lentävänniemen välillä. Töistä johtuen Sepänkadulla ja Lielahdenkadulla tehdään muutoksia jalankulkuun ja pyöräilyyn viikosta 15 alkaen.

Sepänkadun ja Suokadun kulkuyhteys suljetaan

Jalankulun ja pyöräilyn kulkuyhteys Suokadulta Sepänkadulle suljetaan ensi viikosta alkaen, ja samalla myös suojatie Suokadulta Sepänkadulle poistuu käytöstä. Sepänkadun ylittävä suojatie Sepänkadun ja Satakunnankadun liittymän eteläpuolella, sekä Satakunnankadun ylittävät suojatiet liittymän itä- ja länsipuolella ovat edelleen käytössä. Liittymän pohjoispuolella oleva suojatie on vielä rakentamistöiden vuoksi suljettuna. Muutokset tehdään viikosta 15 alkaen, ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitit Sepänkadun alueella viikosta 15 alkaen.

Lielahdenkadun eteläpuolella suljetaan jalankulku- ja pyöräväylää kahden viikon ajaksi

Lielahdenkadun etelänpuoleista jalankulku- ja pyöräväylää joudutaan sulkemaan Männistönkujan ja Halkoniemenrinteen välillä. Järjestelyjen kesto on kaksi viikkoa viikosta 15 eli 11.4. alkaen. Jalankulku ja pyöräily opastetaan kiertoreittiä Lielahdenkadun pohjoispuolelta sekä Pyhällönrannan puiston kautta.

Kadulla tehdään pontitusta, maanleikkausta ja kaivon asennusta, jotka täytyy tehdä osittain jalankulku- ja pyöräväylän puolelta. Väylää voidaan mahdollisesti avata käyttöön iltaisin. Kiertoreitit opastetaan liikennemerkeillä ja opasteilla.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitit Lielahdenkadun ja Halkoniemenkadun risteysalueella viikoilla 15-16.

Palautteet ja kysymykset
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16