Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 16

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 16. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sepänkadulla tehdään Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella sunnuntaista lauantaihin 18.-24.4. klo 20.00-7.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan sitten kun vanha silta puretaan ja uusi silta rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa porapaalutusta ja pontitustöitä, koska suojakatoksen ja uuden sillan perustuksia sekä tukiseiniä tehdään radan pinnan alapuolelle. Paalutus- ja pontitustöistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Santalahden ylikulkukäytävällä nostetaan kansimuotin ylityspalkit Paasikiventien Vt12 ajosuunnassa itä-länsi autokaistojen yläpuolelle keskiviikkona 21.4.2021 klo 21.00-00.00. Työn aikana ajosuunta kavennetaan yhdelle kaistalle. Työssä varaudutaan myös pysäyttämään liikenne hetkellisesti nostotyön ajaksi turvallisuussyistä.

Paasikiventien Vt12 alueella tehdään täydentäviä maastomallimittauksia yötöinä tiistaista perjantaihin 20.-23.4. klo 20.00-4.00. Mittauksia tehdään Santalahden ylikulkukäytävän ja Uittotunnelin välisellä alueella. Lisäksi Paasikiventiellä aloitetaan sunnuntaina 25.4. klo 20.00 telematiikkakeskuksen ja -portaalien siirtotyöt, jotka jatkuvat seuraavan viikon.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16