Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 20

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 20. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sepänkadun sillalla tehdään kaapelitöitä lauantain ja sunnuntain 21 – 22.5. välisenä yönä klo 18.00 – 9.00.

Paasikiventiellä tehdään yötöinä lisäkaistan rakentamista sunnuntaista 15.5. perjantaihin 20.5. saakka öisin klo 20.00 – 6.00. Näinä kellonaikoina länteen menevällä ajoradalla on toinen kaista lyhyeltä osuudelta suljettu työn etenemisen mukaan. Muina kellonaikoina molemmat kaistat ovat normaalisti käytössä. Paasikiventietä siirretään ja levennetään lännen suuntaan kolmikaistaiseksi, koska ilman siirtoa raitiotie ei mahtuisi Rantatien alueelle. Raitiotieallianssi tekee lisäksi raitiotietöiden yhteydessä Paasikiventien levennystyöt Tampereen uittotunnelin länsipuolelle saakka, jossa ne yhdistyvät aikaisemmin tehtyyn levitykseen.   

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet: 

Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16