Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 21

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 21. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Keskustorin alueella (välillä Aleksis Kiven katu – Hämeensilta) tehdään bussipysäkkien reunakivien vaihtotöitä yötöinä sunnuntaista perjantaihin 23.-28.5. klo 18.00-6.00 välisenä aikana. Työtä tehdään useammassa työvaiheessa, ja työ aiheuttaa muutoksia Keskustorin alueen bussipysäkkeihin. Seuraavassa vaiheessa bussipysäkki Keskustori C palautuu Tampereen teatterin eteen sunnuntain ja maanantain 23.-24.5. välisenä yönä klo 2.00-3.30. Samaan aikaan pysäkki Keskustori D siirtyy Aleksis Kiven kadulle.

Suvantokadulla, Hatanpään valtatien ja Tuomiokirkonkadun välillä, tehdään jätevesilinjan liitostyö tiistain ja keskiviikon 25.-26.5. välisenä yönä klo 4.00-7.00. Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin ja töissä käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.Työ suoritetaan yötyönä liikenneturvallisuuden, liikenteen sujuvuuden ja työn turvallisen toteuttamisen takaamiseksi.

Suvantokadulla tehdään vesijohtoliitostöitä yöaikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä 24.-25.5. klo 00.00-6.00. Töiden vuoksi Suvantokadun, Tuomiokirkonkadun ja Sorinkadun alueella vedenjakelu joudutaan keskeyttämään kyseisenä aikana. Vedenjakelun keskeytys koskee laajahkoa aluetta ja useita kiinteistöjä ko. kaduilla. Katkon vaikutusalueella olevat kiinteistöt tiedotetaan erikseen. Ennen jakelukatkosta käyttövettä kannattaa varata astiaan. Katkoksen aikana vesihanat tulee pitää kiinni vesivahinkojen välttämiseksi. Vesipaineen palautumista voi testata käyttämällä hanaa hetkellisesti raollaan. Työn valmistuttua vedessä saattaa esiintyä lyhytaikaista samentumista. Samentuminen poistuu vettä hetken aikaa juoksuttamalla.

vesikatkon vaikutusalue
Vesikatkon vaikutusalue.

Hatanpään valtatiellä ja Hämeenkadulla tehdään ajojohdintöitä maanantaista perjantaihin 24.-28.5. klo 21.00-7.00. Töiden aikana liikennettä joudutaan hetkellisesti pysäyttämään.

Linja-autoaseman edessä, läntisellä kaistalla, tehdään asfalttipohjia sekä asfaltointitöitä keskiviikosta perjantaihin 26.-28.5. klo 20.00-7.00. Hatanpään valtatiellä liikenne etelään välillä Vuolteenkatu-linja-autoasema on katkaistu töiden ajaksi ja ajoneuvot ohjataan etelään Vuolteenkadun kautta.

Kartta liikenteen ohjaamisesta Vuolteenkadulle.
Ajoneuvojen reitti etelään ohjataan Vuolteenkadun kautta asfaltointitöiden aikana.

Suvantokadun liittymän länsipuolella tehdään myös asfaltointitöitä torstain ja perjantain 27.-28.5. välisenä yönä. Työt eivät aiheuta liikennemuutoksia.

Pirkankatu 9 ja Pirkankatu 11 välisellä alueella uusitaan jalkakäytävän kerrosrakenteita tiistaina 25.5. klo 17.15-23.00 ja keskiviikkona 26.5. klo 17.15-21.00. Työn aikana jalkakäytävä työkohteen ohi on käytössä, mutta jalankulku ohjataan työmaa-aidoilla ja opasteilla kulkemaan kiertoreittiä. Työn aikana kulku tonttiliittymistä Pirkankadulle on suljettu, jolloin kulku on estetty työmaa-aidoilla. Pirkankatu 11:ssa jalankulun reitti on käytössä kulkusillalla työn aikana

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Päivitetty 24.5.: lisätty Pirkankadun työt ja Vuolteenkadun opastuskartta

Päivitetty 25.5.: lisätty Suvantokadun jätevesilinjan liitostyö

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16