Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 25

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 25. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikiventiellä tehdään Rosenlewin sillan valumuotin purkua liikenneaukkojen kohalla sekä siltaa edeltävien korkeusrajoittimien purkua sunnuntain ja torstain 18. – 22.6. välisinä öinä klo 21.00 – 07.00. Töiden aikana Paasikiventiellä on poikkeuksellisia ajoratajärjestelyjä. Työt aloitetaan sunnuntain ja maanantain 18.–19.6. välisenä yönä sillan pohjoispuolella. Tällöin Paasikiventien pohjoispuolen ajoradan molemmat kaistat ovat suljettuina ja liikenne ohjataan etelän puoleisen ajoradan kautta siten, että kumpaankin suuntaan on yksi kaista.
Töiden etenemisen mukaan työt siirtyvät sillan eteläpuolelle. Tällöin puolestaan Paasikiventien eteläpuolen ajoradan molemmat kaistat ovat suljettuna ja liikenne ohjataan pohjoisen puoleisen ajoradan kautta siten, että kumpaankin suuntaan on yksi kaista.  Siltaa edeltävien korkeusrajoittimien purun aikana työkohteen lähellä oleva kaista suljetaan ja liikenne pysäytetään muutamaksi minuutiksi nostotyön ajaksi. 

Lielahdenkadulla, Männistökujan ja Halkoniemenkadun välillä, raitiopysäkin alueella tehdään päällysrakennetöitä sekä kiskohitsausta sunnuntain ja torstain 18. – 22.6. välisinä öinä klo 21.00 – 07.00. 

Halkoniemenkadulla tehdään ratalaatan valutöitä ja niiden valmistelevia töitä tiistain ja keskiviikon 20. – 21.6. välisenä yönä klo 21.00 – 06.00. 

Viikoilla 22–25 (29.5.–22.6.) sunnuntain ja torstain välisinä öinä, pääsääntöisesti klo 23.00–5.00 tehdään sähköradan muutostöitä Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien liittymäalueen raitiotieosuuksilla. Asennukset tehdään nostokorikalustosta. Hämeenkadun auto-ja pyöräliikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla, jalankulkuun töillä ei ole vaikutusta.